Annonce
forside

Tinglev fik vigtige point

Tinglev: Håndboldspillerne fra Tinglev har desperat bruge for alle de point, de kan skrabe sammen, hvis de skal have en forhåbning om at havne på den rigtige side af nedrykningsstregen, når sæsonen er overstået.

Mod fynske Stjernen gik det godt, og sønderjyderne vandt begge point via en 25-21-sejr.

Tinglev lagde godt fra land og var efter 20 minutter foran med 9-4. Men den hurtige start satte sine spor, og kort efter begyndte trætheden at melde sig. Det betød mange udskiftninger, rytmen forsvandt, og Stjernen kom tæt på inden pausen.

Forestillingen blev helt identisk i anden halvleg. Tinglev kæmpede sig foran med 16-13, men så gik gassen igen af de desperate spillere. Da der kun var små 10 minutter tilbage, sneg Stjernen sig op på 20-21. Men med lidt tålmodighed lykkedes det for Tinglev at holde fynboerne stangen, og gæsterne fik ikke noget ud af anstrengelserne i slutfasen.

Tinglev møder i næste runde Tommerup, som lige nu ligger i top tre.

Håndbold, 3. division, mænd:

Tinglev - IF Stjernen 25-21 (11-10)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce