Annonce
Debat

Tinglev - mere end du tror

Læserbrev: Vi ønsker at give en lille opdatering omkring afsluttede og igangværende projekter i byen.

TinglevForum lavede allerede for tre år siden en fremtidsvision med ovennævnte titel. Ud fra denne blev der udarbejdet et forslag om en samlet vurdering af de kommunalt ejede bygninger i byen til byrådet, som efterfølgende afsatte midler til en nærmere undersøgelse. Resultatet afventer vi.

I forhold til et nyt fælleshus har Tinglev også en klar strategi. Fælleshuset bliver hoveddøren til Tinglev, når det gælder kultur og fritid. Bag den dør er Friluftsscenen, Sport- und Kulturzentrum og Tinglev Fritidscenter med en stærk forbindelse til Bücherei og bibliotek.

Annonce

Det betyder, at det største rum i TINKA (Tinglev Kultur- og Aktivitetshus) bliver en festsal til ca.120 personer, mens større lokaler allerede er ved de to fritidscentre. Strategien er således på plads. Gl. Grønningen ligger centralt ift. ovennævnte institutioner m. fl. og er derfor bragt i spil som en mulig placering.

Bestyrelsen i TINKA afventer for tiden en endelig afklaring af bygningsanalysen, som Aabenraa Kommune udarbejder. Analysen skal vise, om en placering her er økonomisk forsvarligt. Ellers må der findes en alternativ løsning med en anden central placering.

I forhold til Tinglev Fritidscenter er bestyrelsen i TinglevForum indstillet på at medvirke til en fornyet interesse for stedet, og der er reserveret et beløb til en kampagne sammen med brugerforeningerne for at få flere til at samles og for at intensivere samarbejdet mellem de to fritidscentre.

For kort tid siden blev genskabelsen af et stykke Olgerdiget indviet, og i de kommende måneder vil der ske en genindvielse af centerpladsen og en indvielse af skolekrydset og et nyt plejehjem - placeret midt i byens hjerte - bliver åbnet.

Optagelserne til en Tinglev-film er færdige, og filmen præsenteres senere på året. Det er en film, der naturligvis også viser et stærkt erhvervsliv, og som lever op til vores motto: TINGLEV - MERE END DU TROR.

Annonce
Debat For abonnenter

Nu rabler det for EU-kommissionens formand. Von der Leyen vil drøfte tvungen vaccine

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

12-årig datter til sin mor: Hvis far stiller op som borgmester igen, flytter jeg hjemmefra

Navne For abonnenter

Efter 20 år som førstemand er det snart slut: - Som borgmester står du forrest, når der er fest - men også når der falder brænde ned

Aabenraa

Efter fund af skader på de 466 nye popler: Planerne for poppelalleen må udskydes

Esbjerg

Stormløb mod berømt mange-millionærs hus: 400 troppede op

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Esbjerg For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Debat For abonnenter

”Til arbejdet liv eller død!”

Kolding

Voldsomme billeder: Op mod 30 brandfolk kæmpede med stor gårdbrand

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Hvor er han altså bare vild inde i målet: Søren Rasmussen burde mindst tage fem år mere

Haderslev For abonnenter

76-årig blev igen dømt for bombetrusler mod Gram Slot

Billund

Sæsonens første håndboldskuffelse: Grindsted smed et point væk i København

Annonce