Annonce
forside

Tinglev tabte til sidst

Tinglev: Ligesom Tinglev troede, at sejren var i hus, vendte spillet 180 grader.

- I 55 minutter spillede vi en fornuftig kamp, men desværre varer en håndboldkamp 60 minutter, sagde træner Rene Hansen efter torsdagens kamp.

De to hold var meget jævnbyrdige i første halvleg, og hjemmeholdet gik fortrøstningsfuldt til pause. Håbet om den første sejr i lang tid var intakt.

I det meste af anden halvleg førte Tinglev, men sønderjyderne smed sejren på gulvet i de sidste minutter med forhastede skud. Nyborg kom snigende bagfra og fik udnyttet Tinglevs hastværk.

I de allersidste sekunder scorede gæsterne til 23-22, og Tinglev måtte igen gå fra banen som tabere. JRT

Håndbold, 3. division, mænd:

Tinglev - SUS Nyborg 2 22-23 (10-12)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce