Annonce
Esbjerg

Tipoldebarn til Jacob A Riis holder foredrag på Ribe Katedralskole

Lela Riis Agnew er tipoldebarn til Jacob A Riis, og hun holder 2. juli foredrag på Ribe Katedralskole. PR foto
Samarbejde mellem USA og Danmark i historisk og aktuelt perspektiv er temaet, når Jacob A. Riis tipoldebarn, Lela Riis Agnew, holer foredrag på Ribe Katedralskole. Arrangementet er blevet en realitet igennem Ribe Rotary Klub.
Annonce

Ribe: Lela Riis Agnew holder tirsdag 2. juli kl. 18 til 20 et foredrag på Ribe Katedralskole. Det er Ribe Rotary Klub, der inviterer til denne aften med tipoldebarn til Jacob A Riis: Lela Riis Agnew. Lela Riis Agnew vil holde foredrag over temaet "Samarbejde mellem USA og Danmark i historisk og aktuelt perspektiv". Ud over Lela Riis Agnew og hendes familie inviteres udvekslingsstudenter fra Jacob Riis Settlement New York.

Lela Riis Agnew har over 25 års erfaring som administrerende direktør i non-profit-organisationer og i erhvervslivet. Hendes ekspertise er strategisk kommunikation og udvikling, non-profit-forvaltning, samfundsopbygning, fundraising og sociale aktiviteter.

- Lela er i Danmark for at deltage i åbningen af Jacob A. Riis museet i Ribe, og i Rotary ser vi frem til en spændende aften. Vi finder det så spændende, at vi mener alle skal have mulighed for at deltage. Derfor er alle interesserede inviteret til at deltage. De kræver blot en tilmelding og betaling for deltagelse, skriver Erling Pedersen fra Ribe Rotary Klub i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Annonce