Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks til én gang for alle at pifte garderoben op

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ender du også tit med at hoppe i det sorte eller grå hverdagstøj? Synes du også, at det i virkeligheden er en smule kedeligt? I så fald er du en af mange, der altid falder i den farveløse fælde, men har svært ved at regne alternativet ud. For et alternativ er der naturligvis – det handler bare om at være en smule modig. Hos profil art kan du finde alt, hvad du behøver for at få mere spræl i garderoben og dermed også i hverdagen i det hele taget. Tøj har nemlig en stor indflydelse på din selvfølelse og dit humør. Læs med her og få tips og tricks til nye, fede tøjkøb.


Annonce

Skru op for farverne

Hvis du er som mange danskere, har du måske en smule forbehold over for stærke farver. I virkeligheden handler det bare om tilvænning – du behøver jo ikke kaste dig ud i fem forskellige blokfarver samtidig. Tag blot udgangspunkt i din yndlingsfarve og gå ind på profil art og køb en t-shirt eller en skjorte i netop den farve. Så er du allerede godt i gang. Når du allerede er på profil art kan du passende købe to andre farvede bluser med, da det er godt at have noget at vælge imellem. Eksempelvis kan du sætte dig den målsætning at have mindst et farvet klædestykke på hver dag. Det booster humøret – både dit og dine omgivelsers.


Striber, prikker og blomster

Det samme gælder mønstre af enhver slags. Et prikket bluse er og bliver mere festlig end en helt ensfarvet. På profil art hjemmesiden kan du gå på jagt efter mønstre, der passer til netop din smag. Samtidig kan du indtænke årstiden i dine valg. Om sommeren er blomsterprint eksempelvis altid klædeligt, og disse kan findes i alle former og farver. Dyreprint er desuden et valg, der i den grad er oppe i tiden. Det er godt at prøve noget nyt, og mønstre og print kan hurtigt blive en vane, når først du kommer i gang. En god en af slagsen.


Find de fede accessories 

En tredje ting, du kan finde i hobetal hos profil art, er accessories. Et must i enhver velfungerende garderobe. Det er nemlig her, du i høj grad har muligheden for at give det sidste lille twist til dit outfit. Selv det kedeligste grå sæt kan blive helt festligt med et par store, røde øreringe eller en chunky halskæde. Der er masser at vælge imellem, så det er bare med at gå i gang. Der er med garanti noget, der vil falde i din smag på profil art.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.