Annonce
Fodbold

Tips og tv: Superligaens 13. runde

EfB skal rejse sig efter nederlaget mod SønderjyskE, der på sin side skal forsøge at hente tredje sejr i træk. Foto: John Randeris/Scanpix
Annonce

Superligaen er tilbage efter landskamppausen.

Annonce

AaB-OB

Fredag kl. 19.00

AaB-OB

OB har vundet seks af de seneste 10 indbyrdes opgør, hvoraf den nordjyske klub blot har sejret to gange. Hjemmebanen og Lucas Andersen taler til fordel for AaB. Det ligner en uafgjort kamp i superligaens fredagsbar.

TV3 Sport

JV tipper: 1-1

Annonce

Horsens-Hobro

Søndag kl. 12.00

AC Horsens-Hobro

Det er et møde mellem to af de klubber, der kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning. Hobro har den stærkeste offensiv, men AC Horsens er om muligt endnu mere bøvlede at spille mod end Hobro. Det kan sagtens ende med den syvende uafgjorte kamp af de seneste 11 mellem holdene.

TV3 Sport

JV tipper: 1-1

Annonce

SønderjyskE-Nordsjælland

Søndag kl. 14.00

SønderjyskE-Nordsjælland

Sejrene over Brøndby og EfB har sat en tyk streg under sønderjydernes evne til at vende tristesse til optimisme, når det er mest påkrævet. SønderjyskE har en god mulighed for at tage tredje sejr i træk.

TV3 Max

JV tipper: 2-1

Annonce

AGF-Silkeborg

Søndag kl. 14.00

AGF-Silkeborg

Aarhusianernes sejrsstime fik en brat ende mod lokalrivalen fra Randers, og hvis der skal gå fuldstændig AGF i den, for de hvide også problemer mod Silkeborg. Den absolutte bundprop har dog ikke evnerne til at vriste point fra et AGF-mandskab, der har set stærkt ud.

Eurosport2

JV tipper: 3-1

Annonce

FCK-EfB

Søndag kl. 16.00

FCK-EfB

Uha, EfB. Den ser vanskelig ud. Den vestjyske klub hænger fast i bunden efter hjemmenederlaget mod SønderjyskE, og det bliver næppe på Østerbro i København, der kommer flere tiltrængte point på kontoen.

Canal9

JV tipper: 2-0

Annonce

Lyngby-Brøndby

Søndag kl. 18.00

Lyngby-Brøndby

Søreme om ikke Brøndby skal spille endnu en klokken 18-kamp om søndagen. Denne gang på Lyngby Stadion, hvor værterne sagtens kan gå hen og drille et Brøndby-hold, der har nemmere ved at score end ved at forsvare eget mål.

TV3+

JV tipper: 2-2

Annonce

FC Midtjylland-Randers

Mandag kl. 19.00

FC Midtjylland-Randers

Randers har med en forrygende stime spillet sig op på superligaens tredjeplads, så på den vis bekom landskamppausen ikke kronjyderne specielt godt. Favoritværdigheden er klart hos midtjyderne, der bør kunne sætte en stopper for randrusianernes fremmarch i ligaen.

TV3 Sport

JV tipper: 2-0

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Navne

Topadvokat i defensiven

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce