Annonce
Sport

Tips og tv: Vi tipper sjette runde af slutspillet

FC Midtjylland kan torsdag vinde klubbens tredje DM-guld med uafgjort mod FC København i Herning. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce

ONSDAG

8.00 Randers FC-EfB

JV tipper: 3-1

TV: 3+

Randers må lukke 3.500 mennesker ind til kampen mod nedrykkeren EfB. Mon ikke hjemmeholdet gerne vil give dem en god oplevelse. Desuden kan Randers stadig nå førstepladsen og dermed springe et par kampe over på vej mod europæisk kvalifikation, fordi toeren i den anden gruppe, SønderjyskE, allerede er klar til Europa som pokalvinder.

18.00 AC Horsens-Hobro

JV tipper: 1-1

TV: TV3 Sport

Horsens kan med sejren sikre sig gruppens førsteplads. Hobro vil på sin side få en ordentlig forberedelse til nedtykningsduellerne mod Lyngby. Den kan sagtens blive en ganske tam omgang i Horsens.

20.00 Lyngby-

SønderjyskE

JV tipper: 2-2

TV: TV3 Sport

Lyngby ser ud til at være i ringe forfatning, men SønderjyskE har haft nogle fantastiske uger. Sønderjyderne så slidte ud mod OB, men med lidt udskiftninger i startopstillingen bliver det formentlig et SønderjyskE-mandskab, der gerne vil runde sæsonen godt af.

20.00: OB-Silkeborg

JV tipper: 2-2

TV: Eurosport 2

Siden nedrykningen blev en realitet, har Silkeborg gjort en ganske god figur i superligaen. Det virker som et hold, der er godt i gang med forberedelserne til næste sæson i 1. division. OB har også rejst sig på det seneste, og der kan være en både målrig og underholdende kamp i vente.

Annonce

TORSDAG

18.00 Brøndby-

FC Nordsjælland

JV tipper: 1-2

TV: Canal 9

Brøndby må formentlig se bronzemedaljerne blive sendt til Aarhus, og klubbens mange fans må håbe på bedre tider i næste sæson. FCN har et ungt hold, der gerne vil spille bold. Det kan gøre holdet til lille favorit i Brøndby.

18.00 AaB-AGF

JV tipper: 2-2

TV: TV3 Sport

Euforien er eksploderet i Aarhus, hvor AGF i sikker stil er på vej mod de første medaljer siden bronzen i 1997. Efter hjemmesejren over FCK er sølvet endda inden for rækkevidde. AaB har dog tidligere været til gene for AGF i både superligaen og pokalsemifinalen, og det kan gentage sig torsdag aften.

20.00 FC Midtjylland-FCK

JV tipper: 2-0

TV: 3+

Der er lagt op til guldfest på heden, og chancen for at sikre guldet mod netop FCK må være den afgørende motivationsfaktor i det indbyrdes opgør. FCM kan nøjes med uafgjort, men vi tror, at sæsonens klart bedste hold tager sejren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

12.000 husstande mistede strøm og varme i nat: Problem med midlertidigt el-anlæg var skyld i brand

Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce