Annoncørbetalt indhold

Tips til at højne sikkerheden på badeværelset for ældre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, der byder på flest potentielle farer for især dårligt gående og ældre. Hvis du tit oplever usikkerhed på badeværelset med et vådt og glat gulv, manglende støtte eller noget helt andet, så kan det være en god idé at læse med her.

Nedenfor beskriver vi nogle produkter og tips, der kan øge din sikkerhed på badeværelset. En god idé kan f.eks. være at investere i et badesæde, en håndvask med greb eller andre typer støttegreb. Fortsæt læsningen for at få flere gode idéer.

Skab en ekstra siddeplads med et badesæde

Hvis du er dårligt gående, har svært ved at stå op i længere tid, eller er bange for at glide på det glatte gulv, så kan et badesæde være en god løsning. Ved at bruge et badesæde kan du øge din sikkerhed i badet og samtidig skabe en ekstra siddeplads på badeværelset.

Der er mange forskellige typer væghængte badesæder, der kan klappes op og ned. Med flere forskellige typer designs kan du samtidig finde en løsning, der passer godt ind på dit badeværelse stilmæssigt.

Ekstra greb skaber ekstra sikkerhed

En anden nem måde at øge sikkerheden på er gennem støttehåndtag og andre greb. De fleste greb kan tilpasses dine armaturer og omgivelser på badeværelset. Du kan altså finde løsninger, der passer til toilettet, håndvasken eller bruseren.

Du behøver ikke at gå på kompromis med dit hjems stil og design, eftersom du kan få greb i mange forskellige materialer og designs. Ligesom med førnævnte badesæder er det derfor muligt at finde en løsning, der ikke stjæler unødig opmærksomhed på badeværelset.

Undgå det glatte underlag

Udover ovenstående er der ligeledes nogle ting, du kan gøre for at bekæmpe glatte underlag og overflader i forbindelse med badning. Her kan du blandt andet overveje bademåtter og taburetter, ligesom du med fordel kan sikre en praktisk placering af dine sæbedispensere på væggen.

Ved at placere dine sæbedispensere på væggen kan du formindske mængden af sæbe på det sted, hvor du står i bruseren. Dette kan have en direkte indflydelse på, hvor glat gulvet er, hvorfor det kan være en simpel, men effektiv løsning, når ambitionen er at øge sikkerheden.


Sæt fokus på belysningen

God belysning er vigtig. Hvis du oplever udfordringer med synet, kan fokus på lyset være en god måde at undgå uheld på badeværelset. Med en bedre belysning kan du give dig selv et bedre overblik over badeværelset samt eventuelle glatte steder. Ultimativt kan det gøre, at du bliver mindre usikker på benene og dermed gøre det til en bedre oplevelse at bruge badeværelset i hverdagen.

Vi håber, at disse tips og produkter har givet dig inspiration til, hvordan du kan øge sikkerheden på dit badeværelse. Sikkerhed er alt, og der er en løsning til alle.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.