Annoncørbetalt indhold

Tips til den miljøbevidste nybygger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og skal bygge hus, og vil du samtidig gerne gøre dit bedste for at passe på miljøet? Bæredygtighed betaler sig, og vi gør os selv og de fremtidige generationer en stor tjeneste ved at værne om miljøet. Læs med her, og få tips til en bæredygtig tilværelse som kommende husejer.


Annonce

Vælg lavenergi

Med et lavenergihus gør du ikke blot din økonomi en tjeneste, men du tager et aktivt valg om at gøre noget godt for miljøet. Selve prisen for et hus med en grøn profil er en smule dyrere end andre huse, men i sidste ende er pengene givet godt ud.


Så hvad er et lavenergihus egentlig? Det er et hus der er isoleret på en måde, så det bruger et minimum af energi til både opvarmning og forbrug. Der gælder et par krav til lavenergihuse, bl.a. at huset ikke må bruge mere end 27 kWh pr. år. Derudover skal huset have ekstra isolering, så det bedre kan holde på varmen. Huset skal desuden bygges tættere end andre huse, således at varmen bliver udnyttet bedst muligt.


Hvorfor bygge et lavenergihus?

Du skal vælge at bygge et lavenergihus, hvis du kan se ideen i at passe på miljøet. Den tætte isolering i lavenergihuse er med til at mindske behovet for at varme huset op. Der er mange penge at spare på varmeregningen, da du i et lavenergihus ofte ikke behøver at skrue så meget op for varmen, som du ville gøre i et almindeligt hus.


Opvarmningsform i lavenergihuse

I et lavenergihus skal anvendes en grøn opvarmningsform. De tre opvarmningsformer der oftest vælges imellem, er fjernvarme, naturgas og varmepumpe. Fjernvarme er en meget stabil energiform til en lav pris. Fjernvarme kan dog ikke alene kategoriseres som en lavenergikilde, medmindre den suppleres med grøn energi som f.eks. solceller. Naturgas er en anden løsning, der både er billig og effektiv. Denne energiform skal også suppleres med grøn energi for at kunne kategoriseres som lavenergi. Den sidste valgmulighed, når det gælder opvarmning, er varmepumpen. Med en varmepumpe er det muligt at optimere og udnytte energi maksimalt, og derved kan den i sig selv godt kategoriseres som lavenergi, også uden at der skal suppleres med grøn energi.


Opsummering af lavenergihuse

Er du blevet interesseret i lavenergihuse, og kunne du tænke dig at læse mere om dem, kan du gøre det her. Der findes masser af firmaer, der kan hjælpe dig med at bygge dit nye lavenergihus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.