Annoncørbetalt indhold

Tips til dig der arbejder på kontor

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du lige begyndt at arbejde på et nyt kontor? Eller har du været i branchen i mange år og trænger måske til lidt forandring i dit miljø og din hverdag? Her er et par tips til, hvordan man kan opgradere sit arbejdsliv, så man kan få mere ud af dagen.


Annonce

Skab gode rammer for arbejdet

Når man sidder og skal holde fokus på en computer eller en masse dokumenter, kan det være en stor hjælp at have indrettet sine omgivelser, så de bidrager til fokusset. Det kan fx være stressende for nogen, hvis skrivebordet roder med papirer, kaffekopper og deadlines.


Hvis du har brug for at føle mere ro i hovedet, så du kan koncentrere dig om dine opgaver, så kan du starte med at skabe roen på skrivebordet. Hvis det er muligt, så kan det være en lettelse at få de fleste kontorartikler og dokumenter pakket væk i skuffer, hylder og mapper, så de ikke ligger fremme på bordet på én gang. Ved at skabe et organiseringssystem kan man danne sig et bedre overblik over, hvad man har, og hvor det ligger henne, hvilket kan være rart under stressede situationer. Mangler du kontorartikler eller ting til opbevaring, kan du med fordel søge lidt på internettet. Der kan man finde stort set alt til kontoret.


De ting, man så vælger at have stående fremme på bordet, kan være noget, der bidrager til et positivt mindset i løbet af dagen. Det kunne evt. være et foto af sine børn, søskende eller ens partner. Så kan man sende dem en kærlig tanke, hver gang man kigger på billedet. Det kunne også være en plante, der skaber lidt liv og hygge. Nogen kan også godt lide at have en lille figur på skrivebordet. Der er mange muligheder, og det vigtigste er, at det er noget, der gør dig glad.


Find gode vaner

En anden måde, hvorpå du kan forbedre din arbejdsdag, er ved at blive opmærksom på dine vaner. Hvis man ofte føler sig træt i hovedet og udmattet, så kan det nogle gange hjælpe at lægge nogle vaner om. Det er helt normalt at blive træt i hovedet af at sidde foran computeren en hel dag. Hvis du kæmper med dette, kan du måske indføre lidt aktivitet, der giver hjernen en pause og sætter kroppen i gang. En lille gåtur eller måske lidt udstrækning. Det er vigtigt at styrke det psykiske og fysiske helbred.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.