Annoncørbetalt indhold

Tips til hvordan du giver din indretning lidt sjæl

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mangler du ideer, til hvordan du kan give din lejlighed sjæl samt et personligt twist? Det er altid vigtigt at give dit hjem en personlig indretning, som kan fungere som en rød tråd. Indretningen skal passe perfekt til dig og det behøves ikke, at kræve en masse tid og kræfter for at opnå dette. Du vil i dette indlæg for nogle gode tips, til hvordan du kan give din bolig lidt ekstra sjæl og personlighed.

Billedvæg

Annonce

Er du glad for billeder og føler du, måske ikke helt, at du vil bruge alt for lang tid på, at finde den retmæssig plads til hver enkelte billede. Her har du en nem men flot og livlig løsning. Lav en billedvæg. En billedvæg er med til at sætte dit eget præg på din bolig og vise lidt af din personlighed. Dette er en dekorativ løsning, som fungerer idyllisk og smukt. En billedvæg pynter i alle boliger, uanset hvad du fylder rammerne med. Det kan fotografier, af dem du holder kært, grafiske plakater eller dine yndlings kunstværker. Dette vil tilføre charme til dit rum.

Gør det selv projekter

Gør det selv projekter er de seneste år kommet meget op i medierne, lige præcis fordi de giver personlighed, charme og sjæl til din bolig. Ikke nok med at det ser godt ud og giver lidt kant, så kan det også være rigtig hyggeligt og have en kreativ dag med dine nærmeste. Dette giver også et mentalt boost, som kan smitte af på din indretning. Der er alverdens muligheder, når der er tale om gør det selv projekter. Der er mindre projekter såsom at sno lys, lave sine egne lys, male sin egen skål, vase osv. Som sagt så er mulighederne uendelige. Hvis du har mod på det, er der også lidt større projekter. Du kan lave dine egne hylder ud af paller, hvilket vil give dit rum et rustikt men unikt look. Du kan herved også lave en palle seng eller en pallesofa ud af gamle paller. Det kan lyde som store projekter, men det giver også dit rum sit helt eget look med rustik samt charmerende stemning.

Mal en væg 

Har du en yndlingsfarve, eller føler du bare at væggene er kedelige og alt for neutrale? For at give dem et lille twist så er det blevet en stor trend og male sin ene væg i en farverig farve. Dette kan give din bolig mere liv men også skabe en god stemning i din bolig. Det er kun din kreativitet der sætter grænser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.