Annonce
Kolding

Tips til sommerlæsning: Savner du Italien?

I sin anbefaling af sommerbøger retter bibliotekar Sofie Fredborg blikket mod Italien. Privatfoto.
Annonce

Kolding: I samarbejde med Kolding Bibliotek bringer JydskeVestkysten tips til læsning i sommerferien.I dag er det bibliotekar Sofie Fredborg, som anbefaler.

Espresso i skyggen af citrontræer; tomater og oliven, der smager af sol; charmerende mosaikker og frodige lunde i stærkt lys. Domenica de Rosas to feel good romaner fremkalder al Italiens charme.

I "To uger i Toscana" følger vi Patricia, der bor på et lille slot i Toscana. Slottet er forfaldent og dyrt at vedligeholde, Patricias mand er forsvundet og hun må overleve ved at leje værelser ud. Det nyeste rejseselskab er et ”skrivekursus”, hvor underviseren er mest interesseret i at give den smukkeste kvinde "enetimer” – og han er ikke alene om at have romantiske planer, så snart syder det lille slot af intriger og romantik.

I "Villa Serenas hemmelighed" er familien Robertson startet på en frisk i Italien. Børnene er utilfredse, og en dag meddeler vores heltindes mand, at han vil skilles. Pludselig er det svært at skrive søde klummer om hvor smukt og dejligt hun har det i Italien. Samtidig bliver husets indkørsel blokeret af et arkæologisk udgravningsteam, som er ledet af en arrogant mand, der godt nok er ret flot.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce