Annonce
Tønder

Tivoli Tøndermarsken

Fugleobservatorium i diget. Illustration: Tønder Kommune
Annonce

LÆSERBREV. Tøndermarsken bliver reguleret af bl.a. følgende love og bekendtgørelser: Nationalpark Vadehavet, Ramsar-område, Verdensarvs-område, fuglebeskyttelsesområde, Tøndermarskudvalget, habitatområde, Natura 2000-område, Natur- og vildtreservat Vadehavet, verdens-naturområde, Tøndermarskloven, Digefredninger i Tøndermarsken.

Den nuværende kommunalbestyrelse medvirker til en tivolisering af området. Der er flertal for at lade hånt om vore forfædres indsats i Tøndermarsken.

Ikke et eneste kommunalbestyrelsesmedlem er tilsyneladende betænkelig ved de talrige dispensationer, hvorved love og forordninger om beskyttelse af Tøndermarsken, omgås. Senest har man ændret på bl.a. udseendet og indretningen af den historiske pumpestation ved Lægan. Man går endda ikke af vejen for at bryde hul igennem det fredede dige fra 1862.

Der er lys forude. Der er heldigvis kommunalvalg til efteråret, og det ser ud til, at skudens retning kan ændres så vi får en ny ledelse af kommunen, der respekterer Tøndermarskens natur og historie.


Der er heldigvis kommunalvalg til efteråret, og det ser ud til, at skudens retning kan ændres så vi får en ny ledelse af kommunen, der respekterer Tøndermarskens natur og historie.

Fra læserbrevet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Trods fortsat øde afgangshaller: Billund Lufthavn forventer fordobling af flytrafikken i 2021

Annonce