Annonce
Sport

Tjæreborg tabte første kamp på kunstgræsbanen

Tjæreborg IF spiller igen hjemme på den nye kunstgræsbane lørdag den 24. august kl. 13:00, hvor Hviding IF/Kvik 70 kommer på besøg. Arkivfoto: Lars Johansen.

Tjæreborg: Tjæreborg IF's førstehold måtte se gæsterne fra Blåbjerg BK løbe med sejren i den første officielle førsteholdskamp på klubbens nye kunstgræsbane.

Til stor ærgrelse for hjemmeholdet snuppede gæsterne sejren på en scoring et lille kvarters tid før slutfløjtet.

- Det var lidt en hård start, men vi har kun os selv at takke. Vi fik aldrig rigtigt gang i det, som vi ville. Der var nok også lidt nerver i spil, men det blev heldigvis lidt bedre i anden halvleg, siger Tjæreborg IF's spillende assistenttræner, Kasper Køhlert og glæder sig over, at holdet kunne tage kunstgræsbanen i brug.

- Det er et fantastisk område, som vi har fået. Det er dejligt at spille på hjemmebane igen, siger Kasper Køhlert med henvisning til, at tjæreborgenserne spillede deres hjemmekampe i Esbjerg i foråret.

I sæsonpremieren gav Tjæreborg IF førsteholdsdebut til tre 17-årige spillere i form af Frederik Nielsen, Simon Clausen og Nikolaj Friis-Nielsen.

Tjæreborg IF - Blåbjerg BK 0-1 (0-0).

Fodbold, serie 2.

Mål: 0-1 (77.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];