Annoncørbetalt indhold

Tjen penge på dit gamle guld

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hos PANTSAT.DK kan du nemt, trygt og meget hurtigt tjene penge på det gamle guld du har liggende derhjemme i skufferne. Alt fra smykker, mønter, barrer kan du sælge i trygge rammer og tjene en god skilling på. Både i de fysiske butikker men også online klik her har du mulighed for at sælge, men du også kan lave en beregning af, hvor meget dit guld faktisk er værd. Puds det tilstøvede guld af, ryd ud i de overfyldte skuffer og få markedets bedste priser på guld hos PANTSAT.DK. Hvis dine gamle guldsmykker ikke længere har nogen affektionsværdi, kan de sagtens gemme på værdier for mange penge alligevel.


Annonce

3 simple trin og få pengene med det samme

Mere skal der ikke til før du modtager en udbetaling af den sum, dit guld er værd. Ved at følge de tre simple trin som kommer følgende, kan du sikkert og nemt tjene på det guld, du har liggende derhjemme.

Det første du skal gøre, er at sende en ansøgning. Derefter laves der en vurdering af dit guld og efter det modtager du en udbetaling. Udbetalingen sker ved en straksoverførsel, så du får pengene med det samme ift. mange af deres konkurrenter som findes der ude, hvor der kan gå flere dage. Hos PANTSAT.DK udbetales penge via en bankoverførelse eller kontant efter aftale. Ligeså snart guldet er verificeret udbetales pengene til dig med det samme.


Undgå kviklån, kassekredit og halve løsninger

Du kan sælge dit guld, hvis det ingen affektionsværdi har for dig, men du kan også nøjes med at pantsætte de genstande, der stadig har en plads i dit hjerte , hvis du har brug for en smule penge og er i penge nød. Det kan være svært at sige farvel til guldsmykker og arvestykker, men sommetider kan man få brug for hurtigt at få penge i hånden. PANTSAT.DK har gjort det nemt og trygt for dig at pantsætte eller sælge dit guld. Modsat en guldsmed eller en guldhandler kan du altså få pengene i hånden allerede samme dag. På denne måde kan du undgå kviklån og kassekredit. Hos PANTSAT.DK får du et billigt og fair alternativ med lave omkostninger. Hvis du skulle ende i en situation, hvor du ikke har mulighed for at købe dit guld tilbage, skal du ikke betale yderligere omkostninger, og ligeledes risikerer du ikke at havne i RKI. hos PANTSAT.DK får du et fair og billigt alternativ til et fordyrende lån.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.