Annonce
Varde

Tjenerelev fra Varde tager tredjepladsen ved Skills

Både i indledende runde og ved finalen fik Marc Thejl Hansen (t.h.) opbakning fra sin mester, Kenneth Ladegaard Vejers. Og det var en stolt chef på Restaurant Høfde4, der kunne se sin elev få en flot tredjeplads ved DM i Skills. PR-foto
Annonce

Varde: Bordopdækning, flambering og grønlandsk kaffe. Det var blot nogle af de opgaver, som tjenerelev Marc Thejl Hansen fra Varde blev stillet overfor i lørdagens finale ved DM i Skills i Bella Center Copenhagen.

Og Marc Thejl Hansen gjorde det godt. Meget godt. For det blev nemlig til en flot tredjeplads.

- Målsætningen var at komme i top tre, og det gjorde jeg. Overordnet set gik det rigtig godt i dag, og de andre var bare pisseskarpe. Så jeg er stolt af min placering, siger Marc Thejl Hansen, der er i lære på Restaurant Høfde4 i Blåvand - og slet ikke er færdig med konkurrencer.

Han er nemlig med i det benhårde udskillelsesløb til EuroSkills, der senere på året finder sted i Graz i Østrig. Den 31. marts deltager han i kampen om endelig udtagelse til den prestigefyldte konkurrence.

Ud over den flotte tredjeplads fik Marc Thejl Hansen også en helt særlig pris for personlig fremtoning og serveringshygiejne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce