Annonce
forside

TM Tønder 2 trak det længste strå

Casper Madsen faldt uheldigt ned på sin ene albue i dagens kamp, og endte med en tur på skadestuen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder 2 drog søndag eftermiddag til Fyn, hvor modstanderen var SUS Nyborg. Forud for kampen havde TM Tønder 2 sikret sig andenpladsen. Det betød, at søndagens kamp reelt var uden betydning. Red Support tog med til Fyn for at støtte mandskabet.

Tønder/Nyborg: Første halvleg blev en målrig affære, hvor begge mandskaber scorede mange mål. Det var dog TM Tønder 2, der trak det længste strå og gik til halvleg med en føring på 19-18.

- Der bliver scoret mange mål i første halvleg. Vi spiller en god halvleg og kommer frem til en masse chancer. Hvis vi havde udnyttet dem alle, kunne vi have ført med fire eller fem mål til halvleg, siger cheftræner Brian Smidemann.

Anden halvleg bød på en fortsættelse af den første halvlegs kampbillede. Der blev scoret mange mål, men TM Tønder trak igen det længste strå og vandt kampen med 38-36.

- Kampen varierer meget, og det blev ret tæt til sidst. Drengene skal have en kæmpe cadeau for at blive ved at tro på det. Jeg synes, at der var en god indsats over hele linjen. Derudover får jeg brugt hele bænken, og det er vigtigt, at de får tanket noget selvtillid forud for oprykningskampene mod Odder, beretter cheftræner Brian Smidemann.

Den velspillende Casper Madsen, som scorede fem mål i kampen, blev skadet og kørt på skadestuen.

- Casper får en hård tackling og lander på albuen. Det kan derfor vise sig at blive en dyr sejr, afslutter cheftræner Brian Smidemann.

TMT 2, målscorere:

Mathias Hejsel 8, Thomas Oesen 7, Casper Madsen 5, Daniel Jacobsen 5, Thomas Clausen 5, Kasper Smidemann 2, Morten Jørgensen 2, Lars Reinholdt 2, Jesper Redlefsen 1, Jonas Nielsen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce