Annonce
Tønder

TM Tønder fik en svær sæsonpremiere

TM Tønder fik en svær premierekamp i 1. division. På udebane i Ringsted blev det til et nederlag på 32-25. Foto: Flemming Andersen
I Ringsted fik TM Tønder en svær premierekamp i årets 1. division. Kampen viser, at der fortsat er et arbejde at gøre, mener cheftræner Torben Sørensen.
Annonce

RINGSTED/TØNDER: TMS Ringsted rykkede før sommerpausen ud af herrernes bedste håndboldliga, og derfor skulle lørdagens kamp mellem TMS Ringsted og TM Tønder da også blive en direkte match mellem et nedrykket ligahold og et TM Tønder, der har ambitioner om oprykning.

Umiddelbart viste lørdagens kamp, at der er mere at arbejde på for Torben Sørensen og TM Tønder, inden kampformen er helt optimal. Et nederlag på 32-25 i sæsonpremieren blev det til for TM Tønder:

- Vi er, hvor vi er. Der mangler helt klart noget bund i spillet over to gange 30 minutter, og det blev ret tydeligt at se i dag. Samtidigt må jeg sige, at vi mødte et velforberedt hold, og TMS kunne hele vejen holde et højt tempo og spillede en stærk kamp - så helt grundlæggende var den rette vinder TMS Ringsted, konstaterer Torben Sørensen og tilføjer:

- Vi skal hjem og arbejde hårdt.

Kampen i tal

1. division: TMS Ringsted - TM Tønder 32-25 (15-9)
Målscorere TM Tønder: Casper Rahr Madsen 7, Alexander Hansen 4, Andreas Damgaard 4, Felix Kasch 3, Lasse Nikolajsen 3, Thomas Schultz Clausen 2, Jesper Redlefsen 1, Benjamin Holm 1.

Topscorer TMS Ringsted: Morten Hempel Jensen / Nicolai Nørager 9.

Tilskuertal i Dansk Kabel TV Arena: 380

Annonce

God indledning vendte

I kampens første minutter sad TM Tønder ellers på spillet, men efter en tidlig timeout fik TMS Ringsted for alvor gang i målscoringen, og midtsjællænderne så sig ikke tilbage fra da af.

Den gode indledning tager TM Tønder med sig, men Torben Sørensen lægger også vægt på, at der skal trænes hårdt i både forsvaret og angrebet:

- Vi mangler timing både i forsvaret og angrebet. Vi tager de første seks-syv minutter med os, for de var gode, men man må bare konstatere, at vi mangler en fast platform i vores spil. Når der ikke er sådan en, så falder holdet langt, når de falder, forklarer han.

Fra pausestillingen 15-9 kom TMS Ringsteds føring aldrig under pres, og liganedrykkerne sikrede sig sæsonens første gevinst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce