Annonce
Tønder

TM Tønder fyrer cheftræner efter svigtende resultater

Torben Sørensen er fortid i TM Tønder. Tirsdag blev cheftræneren fyret på grund af for dårlige resultater. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
TM Tønder har valgt at sige farvel til træner Torben Sørensen. Klubben har ansat tidligere landsholdsspiller og træner i flere danske klubber, Jan Paulsen.
Annonce

Tønder: Torben Sørensen er fortid i TM Tønder. Tirsdag formiddag fyrede håndboldklubben cheftræneren, og om eftermiddagen blev spillerne orienteret i forbindelse med dagens træning.

- Det er ren og skær på grund af manglende sportslige resultater, fortæller TM Tønder-direktør Kim Wittenkamp.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt, når man skal træffe sådan en beslutning, men vi har i bestyrelsen haft drøftelser om, hvad der skal til for at komme på ret kurs igen og har ligesom ikke kunnet se anden udvej til sidst, end at der skulle noget fornyelse til, fortæller Kim Wittenkamp.

Torben Sørensens kontrakt løb sæsonen ud, men det bliver nu ikke ham, der skal forsøge at få TM Tønder på ret kurs. Klubben er i øjeblikket på en 10.-plads langt fra toppen af 1. division. Fyringen kommer fire dage efter, at holdet tabte hele 33-18 til Team Sydhavsøerne.

Det er ren og skær på grund af manglende sportslige resultater.

Kim Wittenkamp, TM Tønder-direktør

Annonce

Tidligere landsholdsspiller

Fornyelsen i klubben kommer i form af den tidligere landsholdsspiller og træner i flere danske klubber, Jan Paulsen.

- Han tiltræder sin første træning på torsdag og skal så selvfølgelig stå i spidsen for holdet på lørdag, fortæller Kim Wittenkamp, der slår fast, at man i TM Tønder er både stolte over og glade for, at man kan tiltrække en træner som Jan Paulsen.

Kim Wittenkamp er overbevist om, at Jan Paulsen er den rette mand for TM Tønder. Det skyldes blandt andet, at træneren i to perioder har stået i spidsen for ligaklubben Mors-Thy – en klub, som Kim Wittenkamp mener, minder om TM Tønder.

- Derfor ved han godt, hvad han går ind til, pointerer direktøren, der har ønskesedlen klar til den nye træner.

- Vi håber selvfølgelig på lidt mere stabilitet i vores spil og fremgang på pointkontoen, siger han.

Fyringen skal ses i lyset af, at TM Tønder har lavet en treårig strategiplan. I den er der en målsætning om at være en Top 20-klub i Danmark.

- Derfor handler vi også nu for at følge den plan, siger Kim Wittenkamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce