Annonce
Tønder

TM Tønder løb ind i øretæver i Otterup

Alexander Hansen kunne med sine ni scoringer absolut være sin indsats bekendt. Men holdets samlede præstation, der resulterede i syv mål-nederlaget i Otterup var alt andet end acceptabelt. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder havde sat næsten op efter point i søndagens aftenskamp på udebane mod HK Otterup. Men træner Torben Sørensens udvalgte var i det fynske aldrig i nærheden af noget.
Annonce

Tønder-Otterup: Allerede inden sæsonstart havde TM Tønders ledelse og dermed også træner Torben Sørensen en ambition om at skulle blande sig i toppen og slutte i top tre. Den ambition må man dog sige, er faldet noget til jorden efter at TM Tønder søndag aften tabte 27-34 på udebane mod fynske HK Otterup - det hidtil største nederlag i denne sæson.

De første ti minutter af kampen kunne udeholdet følge med fynboerne, men ved en 4-4 stilling lagde HK Otterup afstand til de sønderjyske drenge med en 8-5 stilling.

Efter tyve minutters spil havde TM Tønder dog reduceret til 10-11, men derefter gik det kun en vej - den forkerte for TM Tønder.

Ti minutter før slutfløjtet var hjemmeholdet foran med seks mål, og Tønder dermed langt fra de to point, som Torben Sørensen og det resterende mandskab havde sat næsen op efter.

I tal

Håndbold, 1. division herrer: Otterup - TM Tønder 34-27 (16:13). Målscorere: TM Tønder: Alexander Hansen 9, Casper Rhar Madsen 4 (2), Felix Kasch 4, Ulrik Nøddesbo Eggert 2, Jacob Lyck 2, Jimmi Elmgaard 2, Thomas Clausen 1, Jesper Redlefsen 1, Malthe Schnor 1, Lasse Nicolajen 1. Topscorere for Otterup: Mads Gordon Krog 9. Udvisninger: Otterup: 3 x 2 min. TM Tønder 4 x 2 min. Stillinger undervejs: 2:3, 8:5, 11:10, 17:13, 28:21, 33:25. Tilskuere: 380
Annonce

Mangel på energi

Med de mange mål, der blev lukket ind i eget net, var det tydeligt at forsvarsspilleren Jeppe Jonasson stadig er ude med skade.

Det var også en stærkt misfornøjet træner, der kommenterede kampen efterfølgende. Han var ikke i tvivl om, hvor det var gået galt.

- Otterup lykkes med deres ting, og vi brænder for mange chancer og har ikke nok redninger. Så den var gal i begge ender, konstaterede han.

Og så påpegede TMT træneren samtidig, at holdet manglede energi.

- Vi udstråler ikke den samme energi, som de (HK Otterup, red.) gør. Når man ikke har den energi, så løber man ikke den ekstra meter, eller tager det ekstra skud. Og så er det svært at vinde en kamp.

Annonce

Debutant

Der var ingen tvivl om, at det var det negative, der overskyggede hos træneren. Alligevel kunne han finde noget positivt at tage med hjem til Sønderjylland. Han fremhævede både Alexander Hansen og debutanten Malthe Schnor, som begge trods resultatet spillede en god kamp. Alexander Hansen blev da også sit holds topscorer med ni fuldtræffere.

Selvom det lige nu kan virker som en lang vej til top tre, så tror træneren stadig på, at det kan lade sig gøre.

- Lige nu virker det langt ude i horisonten, men der er mange kampe endnu. Det er godt, at have noget at kæmpe for, sluttede Torben Sørensen af.

Næste gang TM Tønder skal i kamp er tirsdag den 29. oktober hjemme mod FIF.

Jimmi Elmgaard scorede to gange i kampen med Otterup. Foto: Flemming Andersen
TMT-målmand Christian Trans og holdkammeraterne var aldrig i nærheden af noget i Otterup. 34 mål i eget net er mere end TM Tønder kan hamle op med netop nu. Foto: Flemming Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce