Annonce
Sport

TM Tønder lejer ungt målmandstalent

SønderjyskEs Simon Egtved er resten af sæsonen at finde i TM Tønder på en lejeaftale. Foto: Arkivfoto
TM Tønder har indhentet en forstærkning til målmandsposten, da Niklas Simonsen er ude med skader i de kommende måneder. Klubben har derfor lejet den 19-årige målmand Simon Egtved i SønderjyskE.
Annonce

TØNDER: TM Tønder har netop indhentet nye forstærkninger på målmandsposten, efter at Niklas Simonsen efter alt at dømme er ude i flere måneder - og potentielt sæsonen ud. Derfor har TM Tønder været på jagt efter en forstærkning i SønderjyskE, hvorfra 19-årige Simon Egtved kommer.

Simon Egtved er hentet til Tønder på en lejeaftale, og skal først og fremmest suge erfaring til sig i klubben. TM Tønder ville med kun to keepere på holdet stå i en sårbar situation, og derfor har Simonsens skade krævet, at man hurtigt tog affære, forklarer direktør Kim Wittenkamp.

- Simon Egtved er hentet ind, da vi med Niklas Simonsens skade ville stå i en noget svær situation, hvis endnu en målmand gik hen og fik en skade. Niklas er højest sandsynligt ude i resten af sæsonen, men har i hvert fald fået besked på at holde sig i ro i de kommende tre måneder, siger Wittenkamp og fortsætter:

- Vi venter selvfølgelig, at Simon kan gå ind og presse de to andre, så vi kan optimere på målmandsposten. Vi har set ham spille flere gange og han er et spændende talent, som er på vej frem. Vi er overbevist om, at han vil kunne gå ind og gøre det godt. Men han er 19 år, så det er selvfølgelig også med målet om, at Simon skal hente mere erfaring her i klubben, forklarer Kim Wittenkamp.

Annonce

Flere skader

Niklas Simonsens pause er en samling af flere ting, forklarer han.

- Jeg har fået et blåt mærke helt inde på knoglen, og det tager lidt tid, inden det forsvinder. Derudover har jeg overbelastede ledbånd omkring begge mine albuer, så af hensyn til at undgå varige skader har vi besluttet, at jeg sidder ude. Det er selvfølgelig surt, men sådan er det.

Niklas Simonsen er dog ikke ude af truppen i den forstand, at han ikke er med holdet.

- Jeg er med inde omkring truppen og deltager fortsat ved opvarmning, ligesom jeg ved træningerne er på plads til at sparre med de andre, afrunder han.

TM Tønders nye aftale med Simon Egtved er foreløbig for resten af sæsonen 2019/2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

31-årig mand erkender at have slået gravid kvinde ihjel

Annonce