Annonce
Sport

TM Tønder lejer ungt målmandstalent

SønderjyskEs Simon Egtved er resten af sæsonen at finde i TM Tønder på en lejeaftale. Foto: Arkivfoto
TM Tønder har indhentet en forstærkning til målmandsposten, da Niklas Simonsen er ude med skader i de kommende måneder. Klubben har derfor lejet den 19-årige målmand Simon Egtved i SønderjyskE.

TØNDER: TM Tønder har netop indhentet nye forstærkninger på målmandsposten, efter at Niklas Simonsen efter alt at dømme er ude i flere måneder - og potentielt sæsonen ud. Derfor har TM Tønder været på jagt efter en forstærkning i SønderjyskE, hvorfra 19-årige Simon Egtved kommer.

Simon Egtved er hentet til Tønder på en lejeaftale, og skal først og fremmest suge erfaring til sig i klubben. TM Tønder ville med kun to keepere på holdet stå i en sårbar situation, og derfor har Simonsens skade krævet, at man hurtigt tog affære, forklarer direktør Kim Wittenkamp.

- Simon Egtved er hentet ind, da vi med Niklas Simonsens skade ville stå i en noget svær situation, hvis endnu en målmand gik hen og fik en skade. Niklas er højest sandsynligt ude i resten af sæsonen, men har i hvert fald fået besked på at holde sig i ro i de kommende tre måneder, siger Wittenkamp og fortsætter:

- Vi venter selvfølgelig, at Simon kan gå ind og presse de to andre, så vi kan optimere på målmandsposten. Vi har set ham spille flere gange og han er et spændende talent, som er på vej frem. Vi er overbevist om, at han vil kunne gå ind og gøre det godt. Men han er 19 år, så det er selvfølgelig også med målet om, at Simon skal hente mere erfaring her i klubben, forklarer Kim Wittenkamp.

Annonce

Flere skader

Niklas Simonsens pause er en samling af flere ting, forklarer han.

- Jeg har fået et blåt mærke helt inde på knoglen, og det tager lidt tid, inden det forsvinder. Derudover har jeg overbelastede ledbånd omkring begge mine albuer, så af hensyn til at undgå varige skader har vi besluttet, at jeg sidder ude. Det er selvfølgelig surt, men sådan er det.

Niklas Simonsen er dog ikke ude af truppen i den forstand, at han ikke er med holdet.

- Jeg er med inde omkring truppen og deltager fortsat ved opvarmning, ligesom jeg ved træningerne er på plads til at sparre med de andre, afrunder han.

TM Tønders nye aftale med Simon Egtved er foreløbig for resten af sæsonen 2019/2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce