Annonce
Tønder

TM Tønder møder et såret dyr - træner kræver en bedre indsats

TM Tønder-træner Jan Paulsen vil se et bedre forsvar dæmme op for et spændende Nyborg-mandskab lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Flemming Andersen
TM Tønder møder lørdag Nyborg på udebane i håndboldens 1. division, og det er en kamp, der i høj grad skal definere sæsonstarten.
Annonce

TØNDER: Håndboldklubben TM Tønder fik en forrygende start på sæsonen i 1. division, da man trods mange nye spillere på udebane besejrede Otterup i første kamp trods en rolle som klare underdogs.

I kamp to hjemme i Hal 2 mødte TM Tønder en endnu sværere modstand i skikkelse af HC Midtjylland, og her løb man ind i et nederlag efter en skidt præstation.

Nu skal tingene så vendes på udebane i sæsonens tredje kamp, hvor Nyborg venter. En kamp med fine muligheder - men alt andet end let.

- Det er et oprykkerhold, der kommer med stor energi og gejst. De har et fint hold med specielt en god playmaker, der er taktisk dygtig. Jeg ser dem som et hold, der på hjemmebane helt sikkert vil få point i sæsonen, siger TM Tønder-træner Jan Paulsen.

Annonce

Såret dyr

Når TM Tønder lørdag klokken 15 løber på banen i Nyborg, er det et ramt mandskab, der står på den anden side.


Det kræver virkelig, at vi er der fra starten, så de ikke får færden af, at de kan hente noget mod os.

Jan Paulsen, træner TM Tønder


Nyborg tabte senest med hele 12 mål til Ajax København, og sådan en snitter kan ifølge Jan Paulsen både være godt og skidt nyt for hans Tønder-mandskab.

- De vil måske gå efter at revanchere en dårlig indsats. Omvendt kan der også have sat sig noget tvivl i forhold til deres niveau og kunnen. Det kræver virkelig, at vi er der fra starten, så de ikke får færden af, at de kan hente noget mod os, fortæller træneren.

For succes skal TM Tønder dog gerne lave flere mål end i de to første kampe. Her har man i begge kampe ramt 23 træffere, og det er i underkanten.

- Det er klart en af vores store udfordringer. Vi har ikke den skudkraft fra venstre back lige nu, som vi havde håbet, så vi skal gerne spille lidt mere på kanterne og inde omkring stregen. Vi ramte panden mod muren mod Midtjylland, og jeg håber, at vi kommer med lidt mere drev, lyder det fra Jan Paulsen.

Annonce

Skal lykkedes

Efter eget udsagn er Jan Paulsen "lidt spændt" på at se, hvordan hans mandskab står efter tredje kamp, der i høj grad skal definere sæsonstarten.

Han står trods et nyt hold både med gode og dårlige svar fra de to første kampe, og nu skal stabiliteten sikres.

- Med det hold, jeg har lige nu, er det alt, der skal lykkedes hver gang. Jeg er dog ikke tilfreds med præstationen senest mod Midtjylland, så selvom det lyder kedeligt, så skal vi have styr på at få defensiven på plads og sikre stabilitet, melder Jan Paulsen.

Kampen fløjtes i gang i Nyborg klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce