Annonce
forside

TM Tønder mister sin anfører

TM Tønder mister sin hårdarbejdende anfører, Rolf Ravn, når denne sæson er færdigspillet.Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønders anfører, Rolf Ravn, forlader klubben, når sæsonen er spillet færdig. Han fortsætter som spillende assistenttræner i 2. divisionsklubben Grindsted GIF.

Tønder: Når sæsonen i 1. division er færdigspillet for TM Tønder, skal holdet finde en ny anfører. Holdets nuværende anfører, 26-årige Rolf Ravn, forlader nemlig TM Tønder efter tre en halv sæson.

- Jeg vil gerne prøve at samle det hele lidt mere, så jeg kan få prioriteret nærvær med familien i stedet for de 12 timers transporttid, som jeg har i ugen nu, forklarer Rolf Ravn.

Udover hans civile jobs som fysioterapeut og på Idrætsakademiet i Billund, skal han være spillende træner for Grindsted GIF i 2. division. Han og kæresten flytter til foråret til Billund, hvor Rolf Ravn stammer fra.

- Det gør det selvfølgelig bare endnu mere specielt for mig, at det er min gamle klub, og jeg har et stærkt tilhørsforhold til lokalsamfundet, forklarer Rolf Ravn.

Annonce

- Jeg vil gerne prøve at samle det hele lidt mere, så jeg kan få prioriteret nærvær med familien.

Rolf Ravn, anfører TM Tønder

Far til april

Når Rolf Ravn pakker TM Tønder-tasken for sidste gang efter sæsonafslutning, så skifter han også fokus, så håndbolden ikke længere er det primære.

- Det er ikke et fravalg af Tønder. Det handler mere om, at der er nogle andre ting, jeg nu vælger til, fortsætter Rolf Ravn, og fortsætter:

- Desværre kan jeg ikke afse tid til endnu en sæson i klubben. Dels er der en øget træningsmængde i TM Tønder, og jeg skal være far midt i april, så det skal naturligvis prioriteres.

En vigtig brik

At TM Tønder mister Rolf Ravn efter sæsonen betyder, at cheftræner Torben Sørensen skal ud og finde en ny anfører til holdet. Det er en vigtig brik, der skal erstattes.

- Rolf er i alle henseender et forbillede i TM Tønder. Han har bidraget sindsygt meget på alle parametre. Vi er naturligvis kede af at miste en profil som Rolf, men har fuld forståelse for hans beslutning, lyder det fra Torben Sørensen.

Rolf Ravn lægger ikke skjul på, at han har været glad for tiden i Tønder.

- Det har været nogle fede sæsoner, der har været præget af mange højdepunkter. Jeg er virkelig glad for TM Tønder. Derfor vil jeg også give alt, hvad jeg har i den resterende del af sæsonen, siger Rolf Ravn.

Næste gang Rolf Ravn og de øvrige TM Tønder spillere skal i aktion på hjemmebane er lørdag den 17. november klokken 15.30, hvor der venter et topbrag mod Team Sydhavsøerne. Denne lørdag skal TM Tønder en tur til Skive, hvor de spiller kamp mod Skive fH kl. 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce