Annonce
forside

TM Tønder mister sin anfører

TM Tønder mister sin hårdarbejdende anfører, Rolf Ravn, når denne sæson er færdigspillet.Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønders anfører, Rolf Ravn, forlader klubben, når sæsonen er spillet færdig. Han fortsætter som spillende assistenttræner i 2. divisionsklubben Grindsted GIF.

Tønder: Når sæsonen i 1. division er færdigspillet for TM Tønder, skal holdet finde en ny anfører. Holdets nuværende anfører, 26-årige Rolf Ravn, forlader nemlig TM Tønder efter tre en halv sæson.

- Jeg vil gerne prøve at samle det hele lidt mere, så jeg kan få prioriteret nærvær med familien i stedet for de 12 timers transporttid, som jeg har i ugen nu, forklarer Rolf Ravn.

Udover hans civile jobs som fysioterapeut og på Idrætsakademiet i Billund, skal han være spillende træner for Grindsted GIF i 2. division. Han og kæresten flytter til foråret til Billund, hvor Rolf Ravn stammer fra.

- Det gør det selvfølgelig bare endnu mere specielt for mig, at det er min gamle klub, og jeg har et stærkt tilhørsforhold til lokalsamfundet, forklarer Rolf Ravn.

Annonce

- Jeg vil gerne prøve at samle det hele lidt mere, så jeg kan få prioriteret nærvær med familien.

Rolf Ravn, anfører TM Tønder

Far til april

Når Rolf Ravn pakker TM Tønder-tasken for sidste gang efter sæsonafslutning, så skifter han også fokus, så håndbolden ikke længere er det primære.

- Det er ikke et fravalg af Tønder. Det handler mere om, at der er nogle andre ting, jeg nu vælger til, fortsætter Rolf Ravn, og fortsætter:

- Desværre kan jeg ikke afse tid til endnu en sæson i klubben. Dels er der en øget træningsmængde i TM Tønder, og jeg skal være far midt i april, så det skal naturligvis prioriteres.

En vigtig brik

At TM Tønder mister Rolf Ravn efter sæsonen betyder, at cheftræner Torben Sørensen skal ud og finde en ny anfører til holdet. Det er en vigtig brik, der skal erstattes.

- Rolf er i alle henseender et forbillede i TM Tønder. Han har bidraget sindsygt meget på alle parametre. Vi er naturligvis kede af at miste en profil som Rolf, men har fuld forståelse for hans beslutning, lyder det fra Torben Sørensen.

Rolf Ravn lægger ikke skjul på, at han har været glad for tiden i Tønder.

- Det har været nogle fede sæsoner, der har været præget af mange højdepunkter. Jeg er virkelig glad for TM Tønder. Derfor vil jeg også give alt, hvad jeg har i den resterende del af sæsonen, siger Rolf Ravn.

Næste gang Rolf Ravn og de øvrige TM Tønder spillere skal i aktion på hjemmebane er lørdag den 17. november klokken 15.30, hvor der venter et topbrag mod Team Sydhavsøerne. Denne lørdag skal TM Tønder en tur til Skive, hvor de spiller kamp mod Skive fH kl. 14.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne fra en lukket covid-afdeling: Sådan modtages corona-patienterne

Esbjerg For abonnenter

Langtidsparkering lukker efter påske: Nyt transportcenter ved Korskro lader vente på sig

Annonce