Annonce
Sport

TM Tønder skal bygge videre på pointhøsten

TM Tønder skal bygge videre på sæsonens første pointhøst i 1. division. Senest blev HEI Skæring besejret. Arkivfoto: Flemming Andersen
Sidste weekend sikrede TM Tønder sæsonens første sejr, og den skal der bygges videre på søndag eftermiddag, når TM Tønder får besøg af Roskilde Håndbold Herrer.
Annonce

TØNDER: En enkelt sejr i tre kampe er udgangspunktet, når TM Tønder søndag hjemme i Tønderhal 2 får besøg af 1. divisions agterlanterne, Roskilde Håndbold Herrer. En kamp, som TM Tønder helst skal have fuldt udbytte af, hvis ambitionerne om at være med i topstriden i 1. division skal gå i opfyldelse.

Mens Roskilde stadig har sæsonens første point til gode, så kommer TM Tønder med en frisk sejr i bagagen fra sidste weekend. Den sejr skal der bygges videre på, slår cheftræner Torben Sørensen fast:

- Det bliver en kamp meget lig den mod HEI. Vi er et bedre hold, og det skal vi ud at bevise. Jeg føler, at vi er bedre på plads. Sidste gang lukkede vi 16 mål ind på en hel kamp, og det mindes jeg ikke, at vi klarede sidste sæson, så det er et godt tegn, siger han og tilføjer:

- Samtidigt er det slet ikke uvæsentligt at komme ind med en sejr i ryggen. Men der findes ikke lette point her - der skal arbejdes for hvert eneste af dem.

Udviklingen tilskriver han i høj grad holdet:

- Man får jo aldrig alt helt på plads, men vi er nået langt. Det er bestemt en cadeau til drengene, at det hårde arbejde har givet pote. Vi er der, hvor holdet virkelig tager form, og det er der, vi skal være hele vejen.

Annonce

Højt tempo

Søndagens modstander adskiller sig imidlertid fra 1. divisionshold som de er flest. Roskilde er kendt for at spille i et højt tempo - og at dæmme op for netop tempoet bliver i Torben Sørensens optik nøglen til succes.

- Roskilde er et hold, der spillede lige op med den anden oprykker i sæsonens første kamp og fik nogle skader der. Men de går altid ind med højt tempo, som vi skal have gjort noget ved. De spiller utraditionelt, og det skal vores nye spillere på holdet lige vænne sig til, forklarer Torben Sørensen.

TM Tønder møder Roskilde Håndbold Herrer klokken 14 søndag i Tønderhal 2.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce