Annonce
Sport

TM Tønder skal i duel om nedrykningsstregen

TM Tønder skal helst have to point med fra søndagens opgør, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at hænge på i kampen om 1. divisions midterfelt. Foto: Jacob Schultz
Søndag eftermiddag skal TM Tønder, med Jan Paulsen i spidsen, igen jagte den første sejr under Paulsens styring. Det sker i en direkte duel om at trække væk fra nedrykningsstregen.
Annonce

TØNDER: TM Tønder skal søndag i direkte kamp om at rykke fri af stregen i herrernes 1. division i håndbold. Otte point i 12 kampe er TM Tønder noteret for - hvilket er præcist det samme som søndagens modstander, Odder Håndbold, også har samlet sammen.

Derfor er der også tale om en ganske vital kamp for point - en kamp som efter to nederlag i træk bliver helt vital, hvis TM Tønder skal gøre sig fortsatte forhåbninger om at hænge på divisionens midterfelt. Direktør Kim Wittenkamp tøver da heller ikke med at kalde søndagens kamp for en særdeles vigtig én af slagsen.

- Det kan vist ikke siges mere præcist, end at det er en utroligt vigtig kamp. Det siger sig selv, at det er vigtigt, når du møder en direkte konkurrent lige omkring stregen. Samtidigt jagter vi også succes, fordi vi jo er i gang med hele processen omkring en ny træner, som lige skal på plads. Det kan være sådan, at det tager lidt tid, forklarer han.

Annonce

Realistisk pointjagt

Derfor er alt sat ind i jagten på de to point, når det søndag klokken 16.00 går løs i Tønderhal 2. Odder er et hold, som Wittenkamp mener, at det er realistisk, at tage to point imod.

- Der skal ro omkring holdet og et godt flow på banen til. Men vi mener, at to point er realistiske at få - og dermed ikke sagt, at Odder ikke er et godt hold. Det er de. Men det er en kamp, vi tror, vi har chancen for at vinde, forklarer han.

Kim Wittenkamp forudser også, at det ikke bliver nogen pæn kamp.

- Jeg tror roligt vi kan forudse, at det bliver en noget nervebetonet kamp. Det bliver næppe sprudlende håndbold, men set herfra er jeg også lidt ligeglad - bare det giver to point, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce