Annonce
Tønder

TM Tønder skal jagte point på svær udebane

TM Tønder var sidste weekend en konstant trussel mod Skive fH, men det endte med et nederlag til sidst. Nu skal revanchen jagtes i Maribo. Foto: Flemming Andersen
I sidste sæson slog TM Tønder Team Sydhavsøerne i to tætte kvalifikationskampe i jagten på ligaoprykning. Lørdag er det tid til denne sæsons første duel mod holdet fra Lolland.

TØNDER/MARIBO: TM Tønder besejrede dem over to kampe i jagten på oprykningen sidste sæson. Nu venter denne sæsons første møde med Team Sydhavsøerne, når det lørdag går løs i Maribo.

Samtidigt skal Torben Sørensen og holdet bygge videre på kampformen. Efter senest at have drillet rækkens toer, Skive fH, gennem store dele af de 60 minutter, er der nemlig forhåbninger om point mod lollikkerne, som aktuelt er rækkens nummer fem. Men Team Sydhavsøerne er også et hold, der i lighed med TM Tønder, er ændret væsentligt fra sidste sæson og til nu, forklarer Torben Sørensen.

- Det er svært at sammenligne Team Sydhavsøerne fra sidste år med det hold, de har nu. Der er skiftet en del nøglepersoner ud hos dem, ligesom der er hos os. Men der er altid en speciel fight mellem os og dem, så jeg forventer bestemt, at vi ser en kamp med to hold, som står godt og jævnbyrdigt overfor hinanden. Særligt det forsvarsmæssige bliver det afgørende, vurderer han.

Annonce

En svær udebane

Kampen i Maribo er også en tur til en traditionelt svær udebane, men nøglen til sejren lørdag bliver ifølge Torben Sørensen en tålmodig og vedholdende indsats.

- Vi tager til Maribo for at vinde, det ligger fast. Men ja, det er en svær udebane at spille på, så vi skal som hold være dygtige, heldige og tålmodige.

Samtidigt er det en lang tur - der tages ingen chancer med potentiel søsyge, så holdet tager den lange vej rundt, forklarer han.

- Vi har det sådan, at der ikke er nogen grund til at tage chancer i forhold til søsyge - så selvom det er en længere tur at køre hele vejen rundt, så er det hvad vi gør. Det er ikke lært af skade, men jeg kan ikke se, hvorfor man skulle tage chancen, siger Torben Sørensen med et smil.

Kampen spilles lørdag klokken 15.00 i Maribo Hallerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce