Annonce
Sport

TM Tønder skal på altafgørende pointjagt i Roskilde

Jan Paulsen og TM Tønder skal søndag forsøge at fortsætte de gode takter fra tirsdagens kamp i Tønder. Her tog holdet sin første sejr under Paulsens ledelse. Foto: Jacob Schultz
Søndag eftermiddag skal der flere hårdt tiltrængte point på kontoen, hvis TM Tønder skal holde fast i kampen om at ende over nedrykningsstregen i herrehåndboldens 1. division. Holdet kommer med en frisk sejr i bagagen, og det skal holdes forsøge at gøre brug af.

TØNDER/ROSKILDE: TM Tønder fik forleden den første sejr under Jan Paulsens ledelse, og søndag skal TM Tønder på udebane forsøge at gentage bedriften mod 1. divisions aktuelle bundhold fra Roskilde Håndbold. Tirsdagens sejr var især vigtig, fordi det var mod HEI Skæring, den direkte konkurrent til TM Tønder i forhold til at komme over nedrykningsstregen.

Og med Roskildes status som rækkens bundprop er der maksimalt pres på i forhold til at sikre fuldt udbytte i søndagens kamp. En kamp, som cheftræner Jan Paulsen håber TMT kan udnytte til at fortsætte takterne fra tirsdagens kamp:

- Jeg håber, vi kan spille en god kamp og følge op på den indsats, vi leverede mod HEI. Nøglen til et godt resultat er det samme som hele resten af sæsonen i min optik - det er at vi får stabiliseret vores defensiv og stoppet skuddene i midtzonen.

Annonce

Roskildes angreb skal lukkes ned

Jan Paulsen påpeger samtidigt, at Roskilde råder over et par dygtige spillere i særligt angrebsspillet - og derfor er der fra TM Tønders side fokus på at få lukket ned for Roskildes backspillere:

- Roskilde har nogle fine angrebsspillere, som er skarpe på den offensive del af spillet i det hele taget. De er dygtige til at bryde spillet, og derfor er særligt deres højre back en spiller, vi skal være opmærksomme på. Han har en finurlig stil, som vi skal dæmme op for. Det bliver vigtigt at få de to backs lukket ordentligt ned, forklarer han og tilføjer:

- Vi går ind til den for at vinde - og det gør vi i resten af kampene i sæsonen. Så må vi se hvad der er af point i tabellen til sidst.

Roskilde Håndbold og TM Tønder tørner sammen søndag klokken 16.00 i Roskilde Hallerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce