Annonce
Tønder

TM Tønder styrker samarbejdet med lokale klubber

TM Tønder intensiverer samarbejdet med syv klubber. Arkivfoto: Jacob Schultz
TM Tønder øger nu samarbejdet med en række omegnsklubber. Blandt andet vil 1. holds-spillere fremover lave træningspas i samarbejdsklubberne.
Annonce

Tønder: TM Tønder Håndbold, der gerne vil tilbage i håndboldligaen, styrker nu samarbejdet med syv omegnsklubber.

Klubberne er SC Saxborg Bylderup, Bredebro Idrætsforening, Møgeltønder UIF, Tønder SF, Skærbæk Håndboldklub, Tinglev IF og Bylderup Burkal Idrætsforening.

- Vi er en kommune og et område med en stærk håndboldtradition og -interesse, så derfor har det været naturligt, at indbyde omegnsklubberne til et mere formelt samarbejde, så vi i højere grad kan samarbejde med hinanden. Det har syv klubber heldigvis takket ja til, og vi forventer, at det bliver et stærkt koncept for alle parter. Kort sagt kan man sige, at aftalen går ud på at hjælpe hinanden omkring håndbolden, udtaler TM Tønder-direktør Kim Wittenkamp i en pressemeddelelse.

Den nye samarbejde rummer en række aktiviteter - blandt andet sparring til de trænere, der træner børne- og ungdomshold i de syv klubber.

- Vi tilbyder vores samarbejdsklubber unikke håndboldoplevelser og andre relevante indsatser, der kan være til gavn for klubben og spillerne. Der kommer blandt andet 1.holds-spillere fra TMT ud for at lave træningspas i løbet af sæsonen. Der bliver lavet arrangementer for samarbejdsklubberne, ligesom vi tilbyder en trænerkonsulent til klubberne, oplyser Kim Wittenkamp.

Det kan være, vi kan drage nytte af hinanden på nogle områder.

Kim Wittenkamp, direktør i TM Tønder

Annonce

Ønsker bedre kendskab

I det nye samarbejde ligger der oplevelser og venter for blandt andre lokale børn.

- Børnespillerne fra de syv klubber bliver tilbudt at lave indløb til TMTs kampe i 1. division, og der afholdes 6-8 morgenmøder, hvor samarbejdsklubberne kan deltage med egne medlemmer eller sponsorer. Slutteligt tilbydes de plads i vores erhvervsklub, og en synliggørelse af klublogoet på vores hjemmeside, fortæller Kim Wittenkamp.

TM Tønder øger ikke samarbejdet med et mål om at hente ungdomsspillere i samarbejsklubberne.

- Det går overhovedet ikke ud på noget med, at vi skal have fat i deres spillere, når de er 13-14 år. Nej, det er ikke det, det drejer sig om, fortæller Kim Wittenkamp.

Han ønsker, at klubberne får et øget kendskab til TM Tønder og omvendt.

- Det kan være, vi kan drage nytte af hinanden på nogle områder, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce