Annonce
forside

TM Tønder tabte sidste testkamp

TM Tønder måtte indkassere et nederlag i sæsonens sidste testkamp mod Grindsted. Alligevel mener holdets træner, Torben Sørensen, at udviklingen går den rigtige vej frem mod sæsonstart. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Grindsted slog TM Tønder 24-20 i den sidste træningskamp inden sæsonstart.

Tønder: Ifølge et gammelt ordsprog giver en dårlig generalprøve en god premiere. Om det var det ordsprog, TM Tønder-spillerne havde i baghovedet, da de gik på banen tirsdag til den sidste træningskamp, skal være usagt, men holdet tabte til Grindsted 20-24.

Torben Sørensen, der er træner for TM Tønder, tror, at Grindsted bliver et tophold 2. division i den kommende sæson, og selvom holdet tabte, mener han, at der alligevel kan tages en del ting med videre fra kampen.

- Vi brændte for meget og spillede ikke super i forsvaret, men den unge trup viste, at selvom tingene ikke kører efter planen, så kæmpede de til det sidste, siger han.

Annonce

God udvikling

I løbet af kampen foretog Torben Sørensen en del udskiftninger, der brød lidt af rytmen på holdet, men det skal ikke være en undskyldning for ikke at vinde, siger han.

Til kampen havde han fokus på at fortsætte med den udvikling, som holdet har gennemgået henover sommeren i de mange træningskampe, som holdet har spillet. Derfor vil han ikke lade sig slå ud af et enkelt nederlag til Grindsted.

- Vi skal lære af det her nederlag, men overordnet set har der været en god udvikling henover sommeren. Både som hold og individer har vi udviklet os, især mentalt. Uanset hvor sort det ser ud, så er der ingen, der lægger sig ned, og det var kampen i går (tirsdag red.) også et udtryk for, siger Torben Sørensen.

TM Tønder starter sæsonen i 1. division med en hjemmekamp mod Ajax København søndag den 9. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce