Annonce
Tønder

TM Tønder tog sæsonens første point

Felix Kasch scorede fire gange og leverede ifølge træner Torben Sørensen en fin indsats i forsvaret. Arkivfoto: Flemming Andersen
TM Tønder sejrede søndag aften med 26-16 på udebane over HEI, Skæring. Sejren var aldrig for alvor i fare.
Annonce

Tønder: Så er TM Tønder igang. De første point er sikret.

Søndag aften besejrede holdet på udebane HEI, Skæring med 26-16 og tog dermed sæsonens første sejr, efter en sæsonstart der bød på to nederlag.

- Jeg synes bare, vi var der fra starten af, fortalte TM Tønder-træner Torben Sørensen, der ellers måtte se sit hold blive hæmmet tidligt i kampen.

Således fik Jimmi Elmgaard direkte rødt kort efter bare fem et halvt minut for et slag i ansigtet på en modstander. Det i en kamp, hvor holdet i forvejen måtte undvære Andreas Damgaard, der havde haft symptomer på hjernerystelse.

I de to spilleres fravær leverede en lang række spillere gode indsatser ifølge Torben Sørensen. Han fremhævede blandt andre Jeppe Jonasson, Christian Trans, Felix Kasch, Alexander Hansen og Jeppe Lyck.

- Jeg så masser af spillere, der tog ansvar i dag. Masser. Og det er det, der er en forskel, sagde TM Tønder-træneren efter kampen.

Holdet bragte sig foran med 3-1 og 8-3 og kunne gå til pause med en seksmålsføring ved 13-7. I anden halvleg blev der aldrig spænding om resultatet.

- Vi er bare et bedre hold, og det viser vi, sagde Torben Sørensen.

Kampen i tal

HEI, Skæring - TM Tønder 16-26

Pausestilling: 7-13

TM Tønders mål: Alexander Hansen 5, Felix Kasch 4, Lasse Nikolajsen 4, Jacob Lyck 3, Casper Rahr Madsen 3, Thomas Clausen 2, Nikolai Keller 2, Jesper Redlefsen 2 og Ulrik Nøddesbo Eggert 1

HEI, Skærings topscorer: Rasmus Just 4

Rødt kort: Jimmi Elmgaard, TM Tønder

Annonce

Arbejder hårdt

Med sejren er holdet nu noteret for to point. Torben Sørensen erkender, at i sport er sejre er vigtige for, at man bliver ved med at tro på konceptet, men:

- Vi arbejder sindsygt hårdt til træning hver gang, så jeg var ikke i tvivl om, at det nok skulle komme, sagde han søndag.

Han peger på, at holdet er nyt, og at der er masser af kvalitet.

Søndag blev Alexander Hansen holdets topscorer med fem mål, mens Felix Kasch og Lasse Nikolajsen fulgte efter med hver fire mål.

Næste kamp er et opgør på hjemmebane mod Roskilde Håndbold. Den kamp spilles på søndag klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce