Annonce
forside

TMT 2 forsætter den gode stime

TM Tønders Casper Madsen blev sit holds topscorer, da lokalrivalerne fra Tinglev Lundtoft Sydstjernen blev besejret med 23-20. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

TMT 2 spillede torsdag aften på udebane lokalopgør mod Tinglev Lundtoft Sydstjernen. Det var et Tønder-mandskab, som kom ind til kampen med stor selvtillid, fordi de forud for kampen kun havde sat to point til i seks kampe.

TØNDER: Mens klubbens førstehold torsdag aften dumpede ned på håndboldligaens sidste plads, går det helt anderledes godt for TM Tønders ligareserver i 3. division. Torsdag aften vandt holdet den sjette sejr ud af syv mulige, og dermed har træner Brian Smidemanns udvalgte nu etableret sig i toppen af rækken.

Torsdagens modstander var lokalrivalerne fra Tinglev Lundtoft Sydstjernen, der i egen hal måtte se sig besejret med 23-20.

Dog var det hjemmebaneholdet, der kom bedst fra start, og virkede overlegne. Efter første halvleg var Tinglev Lundtoft Sydstjernen foran 14-11, og det var ifølge cheftræner Brian Smidemann fuldt fortjent.

- Kampen forløb ikke på vores præmisser. Tinglev kom godt ud til kampen og fik os sat under maksimalt pres. På trods af, at vi prøvede to forskellige forsvarsformationer, så fik vi aldrig fat på deres afgørende spillere. Tinglev kunne dermed fortjent gå til pause med en 14-11 føring, fortæller cheftræner Brian Smidemann.

Til anden halvlegs start gjaldt det for Tønder om at hive op i hinanden. Det lykkedes også, da Tønder med 10 minutter tilbage kom foran.

- Vi snakkede om i pausen, at vi skulle holde vores fokus på os selv og ikke alt muligt andet. Det tog spillerne til sig, og vi gik op i en mandsopdækning. Det fandt de aldrig et modtræk på. De blev mere og mere frustrerede, og med 10 minutter igen kom vi foran for første gang i kampen, beretter en glad Brian Smidemann.

Kampen endte dermed 23-20 til TMT 2. Sejren betyder, at Tønder isolerer sig i toppen af tabellen sammen med Kolding og HC Odense.

- Det er vigtigt, fordi det giver os arbejdsro. Jeg har ikke så meget fokus på dem, som ligger over os, men mere dem som ligger under os i tabellen. Det forsætter jeg med, indtil vi kan se en stor distance til den nederste del af tabellen, og dermed kan vi forholde os til vores egen interne målsætning om at ende i den øvre del af tabellen, siger Brian Smidemann.

Målscorere: Casper Madsen 6, Lars Reinholdt 5, Daniel Jacobsen 3, Lars Hemmsen 3, Jesper Redlefsen 3, Morten Jørgensen 2, Jonas Nielsen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce