Annonce
Tønder

TMT henter topmålmand nord for polarcirklen

Den 31-årige Ras Bloch skal vogte TMT-målet i den kommende sæson. Endnu mangler to nedrykningskampe mod Otterup, inden det er afklaret, om det bliver i 1. eller 2. division.

TØNDER: TM Tønder Håndbold ser ud til at blive markant forstærket på målmandsposten til næste sæson. Klubben har netop indgået en toårig kontrakt med den 31-årige Ras Bloch, der siden 2007 med stor succes har optrådt i den bedste norske række. Her spiller han for Bodø Håndballklubb, og har altså lige nu hjemmebane i Bodø, der ligger nord for polarcirklen, godt 1200 kilometer nord for Oslo.

Ras Bloch er oprindelig fra Salling og har også spillet ligahåndbold i Danmark -- henholdsvis for Århus GF og for Mors-Thy, ligesom han har spillet for Bad Neustadti Tyskland.

I Norge blev Ras Bloch for to sæsoner siden kåret til ligaens bedste keeper, og han tager de store ambitioner med til Tønder.

-- Jeg går på banen for at vinde. Jeg regner med, at TM Tønder sikrer sig en ny sæson i 1. division, og derefter skal vi i næste sæson spille med i toppen af rækken, siger Ras Bloch.

TMT's sportschef Peter Okholm er svært tilfreds med aftalen Ras Bloch . -- Ras er en meget dygtig og ambitiøs målmand, som vi er meget stolte af at kunne præsentere. Han kommer til at blive en rigtig stor profil for os, siger Peter Okhom.

Sportschefen glæder sig i øvrigt også over, at trænerposten nu er blevet besat for de kommende to sæsoner. Ikke helt overraskende har klubben forlænget den nuværende, midlertidige aftale med Kevin Arrildtoft Moer, som har stået i spidsen for TMT siden februar oven på fyringen af Klaus Sundtoft.-- For mig personligt er det fantastisk at få lov til at træde ud af rollen som redningsmand og i stedet få lov til selv at påvirke holdsammensætning og spillestil. Jeg er rigtig glad for at TM Tønder har fundet mig værdig til at løfte den opgave, siger Kevin Arrildtoft Moer.

Peter Okholm giver cheftræneren følgende skudsmål:

-- Kevin er en ung og dygtig træner, der vil fremad. Han går virkelig op i det han laver og tænker håndbold 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Samtidig med engamentet af Ras Bloch oplyser TMT, at man er blevet enige med målmand Jesper Jakobsen om at ophæve samarbejdet et år før kontraktudløb. Den anden nuværende målmand, Jean Callesen, har kontraktudløb til sommer, men der foreligger ikke noget om, hvorvidt hans kotrakt bliver forlænget eller ej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Tønder

Konsekvenser for ældreplejen

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce