Annonce
Tønder

TMT Tønder møder rækkens næststærkeste forsvar

TMT Tønders Felix Kasch på vej mod mål i en tidligere kamp. Søndag tager han og resten af holdet imod HØJ Elite fra Nordsjælland. Arkivfoto
Når TMT tager imod HØJ Elite fra Ølstykke i Nordsjælland, er det et hold med fornyet optimisme, der løber på banen i Tønder. Efter en stime af nederlag, er de to seneste kampe nemlig vundet stort.
Annonce

TØNDER: TMT har noget at leve op til, når de søndag tager imod HØJ, der ligger komfortabelt i top ti i 1. division. De to foregående kampe mod HEI Skæring og Roskilde blev nemlig vundet med henholdsvis 30-23 og 31-19.

Kan TMT Tønder holde standarden, når de møder et hold, der på papiret er afgørende stærkere?

- Altså, ovenpå de to sejre, vi har fået her i det nye år - og man kan jo sige, at vi er ubesejrede i 2020 inklusive træningskampe - så er vi jo fortrøstningsfulde og har et håb om, at vi får et godt resultat med hjem på søndag, siger TMT Tønders direktør, Kim Wittenkamp, på en skrattende telefonforbindelse.

Dagens kamp

TM Tønder - Høj Elite

Tidspunkt: Søndag klokken 14.00

Sted: Tønder Sport- og Fritidscenter

Udgangspunktet: TM Tønder har efter 17 spillede kampe 12 point, mens Høj Elite har 16 point efter 16 spillede kampe i 1. division.

Annonce

Stærkt forsvar

Det store spørgsmål for TMT Tønder i forhold til HØJ er naturligvis, hvordan man får lirket rækkens næststærkeste forsvar op. Holdet har "kun" indkasseret 422 mål mod TMT Tønders 480. Kun 1.divisions tophold, Ringsted, har en bedre målscore mod sig.

- Det er også det, der bliver vores store udfordring, for vi er jo i gang med at få spillet nogle nye kæder sammen i forhold til den nye træners ideer, og det er lige om vi er spillet godt nok sammen til at komme op imod HØJ - det er det, der bliver den store udfordring.

Du lyder ikke helt optimistisk?

- Jo, det er jeg. Lige nu handler det om, at vi har fået noget selvtillid ind i truppen. Vi rider lidt på en bølge lige nu, så lad os da håbe, at vi rider videre - det kunne da være rigtig dejligt.

Og så var der lige den der med, hvordan TMT helt præcist vil lirke HØJs stærke forsvar op.

- Ja, det er jo det store spørgsmål og også det svære spørgsmål for mig at svare på, fordi jeg jo ikke er træner, griner Kim Wittenkamp, som alligevel har et bud:

- Jeg vil sige, at jeg tror, at vi skal have noget hurtighed ind i spillet, og vi håber på at forsvaret ( TMT Tønders, red.) står så godt, så vi kan lukrere på nogle kontraer, som kan give nogle nemme mål, siger Kim Wittenkamp, som forudser et tæt opgør.

- Jeg tror, at det bliver meget tæt - jeg tror, at det kan blive afgjort inden for de sidste to-tre minutter. En uafgjort eller en snæver sejr, det er nok det, jeg tror kommer tættest på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Direktøren har en god mavefornemmelse: Den største nyhed siden projektet blev født

Annonce