Annonce
Tønder

TMT tabte tæt opgør på hjemmebanen

Benjamin Holm blev noteret for otte mål i lørdagens hjemmekamp mod IK Skovbakken. Men det rakte desværre ikke til en sejr. Arkivfoto: Flemming Andersen
Alt så rosenrødt ud efter 1. halvleg i lørdagens håndboldkampe mellem TM Tønder og Skovbakken. Imidlertid gik hjemmeholdet ned med flaget i sidste del af kampen. TMT-spiller Benjamin Holm efterlyser parathed.
Annonce

TØNDER: Ét sølle mål. Det var hvad der skilte ude og hjemmehold i lørdagens håndboldkamp i Tønderhal 2, som endte 27-28.

Desværre var det ene mål i modstanderen, Skovbakkens, favør.

Alt så ellers rosenrødt ud, da de to hold løb på banen efter pausen. TM Tønder førte kampen med 17-13, og umiddelbart var der ingen ko på isen. Men efterhånden som minutter gik, rykkede Skovbakken tættere og tættere på Tønder. I det 43. minut kunne Skovbakkens Anders Gade for første gang i 2. halvleg udligne til stillingen 21-21.

Og så gik det ellers ned ad bakken. 25 minutter inde i 2. halvleg havde Tønder sat firemålsføringen over styr med intet mindre end tre mål. Det vil sige, at gæsterne havde scoret 12 gange mod TM Tønders fem!

Annonce

Otte fuldtræffere

Benjamin Holm er med sine 24 år en af holdets mest erfarne og gamle rotter. Mens mange mumlede i krogene over kampens dommerpar og mente, at det var skyld i misæren, så ved Benjamin Holm godt, at man skal se indad.

- Det handler om parathed. I de sidste kampe er det især i 2. halvleg, at vi mister lidt. Vi vidste godt, at det ville blive et svært år med så ungt et hold, sagde Benjamin Holm efter en kort tur i omklædningsholdet efter kampen.


Vi vidste godt, at det ville blive et svært år med så ungt et hold.

Benjamin Holm, TMT-topscorer i lørdagens hjemmekamp mod Skovbakken


Benjamin Holm blev med sine otte fuldtræffere hjemmeholdets topscorer. Lige meget hjælper det efter en pauver indsats i især sidste del af kampen.

Med ganske få minutter tilbage af kampen så det ellers ud til, at Tønder ville få i hvert fald det ene point med sig. Med halvandet minut tilbage lykkedes det for Lars Kooij at reducere til 26-27.

Annonce

Hårde og sjove kampe

Håbet var igen lyserødt, og i de døende sekunder var TMT tæt på, men så begik kampens spiller, Mikkel Ebeling, en teknisk fejl og Skovbakkens Malte Friis Nøddesbo kunne score til 26-28. At Benjamin Holm siden fik reduceret til slutresultatet 27-28 hjalp lige meget.

- En fejl bliver hurtigt til tre. Vi skal lære at sætte en prop i, sagde Benjamin Holm, som på trods af lørdagens nederlag kunne glæde sig over, at en masse træning efter en ufrivillig coronapause blev omsat til spilletid.

- Man kunne godt mærke, at der lige var lidt rust, der skulle bankes af. Men det var rigtig lækkert at spille igen, sagde Benjamin Holm og tilføjer, at han ser frem til decembers opgør, der byder på masser af spændende kampe:

- Det bliver sjovt, men det bliver også hårdt.

Kampen i tal

Herrehåndbold, 1. division; TM Tønder - IK Skovbakken 27-28 (17-13)

Målscorer TMT: Benjamin Holm 8, Mikkel Ebeling 5, Lars Kooij 4, Thomas Clausen og Niclas Christiansen 3, Anders Sell 2, Lars Muus Carstensen og Teis Horn Rasmussen 1.

Direkte rødt til TMTs Teis Horn Rasmussen.

Stillinger undervejs: 5. min. 3-2, 11. min 5-6, 14. min: 8-6, 20 min: 12-7, 37. min: 19-16, 43. min: 21-20, 48. min: 22-22 og 54. min: 22-24.

Kampen blev afviklet i Tønderhal 2 med kampstart kl. 15.

234 tilskuere overværede kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce