Annonce
Tønder

TMT: Torben Sørensens operation gik godt

Torben Sørensen er blevet opereret i hjernen mandag, og operationen er gået som planlagt. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Cheftræner for TM Tønder, Torben Sørensen, blev opereret for en svulst i hjernen mandag morgen. Nu kan klubben meddele, at operationen gik som planlagt og Torben Sørensen efter omstændighederne har det godt.

Annonce

Tønder: Cheftræner Torben Sørensens store hjerneoperation mandag er gået som planlagt, og han har det efter omstændighederne godt. Sådan kan en glad og lettet TMT-direktør melde onsdag aften.

- Vi har alle været meget berørte af situationen omkring Torben og den operation, som han skulle igennem i mandags. Heldigvis er der meget positive meldinger omkring operationen, og lægerne har fortalt Torben og hans familie, at operationen er forløbet rigtig godt, siger Kim Wittenkamp.

Han uddyber:

- De fik fjernet så meget af svulsten som planlagt, og efter operationen blev Torben scannet og det så godt ud.

Vi er meget, meget glade og lettede over de meldinger, som er tilgået os. Torben er meget vellidt i og omkring klubben, og vi har naturligvis været meget spændte på, hvordan det hele skulle forløbe.

Kim Wittenkamp, direktør for TM Tønder
Annonce

Ro og hvile

Torben Sørensen skal nu have ro og hvile for at komme sig, og skal senere igennem et forløb med kemoterapi og strålebehandling for at fjerne den del af svulsten, der ikke kunne skæres væk.

Det er endnu for tidligt at sige, hvor lang en sygemelding, der bliver tale om.

Kim Wittenkamp understreger, at han håber på forståelse for behovet for fuldstændig ro omkring Torben Sørensen.

Det er strømmet ind med gode ønsker for Torben Sørensen til klubben siden det blev kendt, at cheftræneren var alvorligt syg. De er i høj grad blevet værdsat, fortæller Wittenkamp.

Fra teamet bag TMT er der også stor glæde over nu at kunne fortælle, at det hele er gået, som det skulle.

- Vi er meget, meget glade og lettede over de meldinger, som er tilgået os. Torben er meget vellidt i og omkring klubben, og vi har naturligvis været meget spændte på, hvordan det hele skulle forløbe.

Annonce

De 95 procent

Torben Sørensen fortalte i et stort interview med JydskeVestkysten inden sin operation, at han ikke ville forholde sig til et scenarie, hvor han ikke kom 100 procent tilbage til den han var før operationen.

- Der er altid en risiko for, at der kan ske noget, lægerne ikke havde regnet med under en hvilken som helst operation. Den risiko er på cirka fem procent. Jeg fokuserer på de 95 procent, sagde Torben Sørensen før operationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Annonce