x
Annonce
Tønder

TMT: Torben Sørensens operation gik godt

Torben Sørensen er blevet opereret i hjernen mandag, og operationen er gået som planlagt. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Cheftræner for TM Tønder, Torben Sørensen, blev opereret for en svulst i hjernen mandag morgen. Nu kan klubben meddele, at operationen gik som planlagt og Torben Sørensen efter omstændighederne har det godt.

Tønder: Cheftræner Torben Sørensens store hjerneoperation mandag er gået som planlagt, og han har det efter omstændighederne godt. Sådan kan en glad og lettet TMT-direktør melde onsdag aften.

- Vi har alle været meget berørte af situationen omkring Torben og den operation, som han skulle igennem i mandags. Heldigvis er der meget positive meldinger omkring operationen, og lægerne har fortalt Torben og hans familie, at operationen er forløbet rigtig godt, siger Kim Wittenkamp.

Han uddyber:

- De fik fjernet så meget af svulsten som planlagt, og efter operationen blev Torben scannet og det så godt ud.

Annonce

Vi er meget, meget glade og lettede over de meldinger, som er tilgået os. Torben er meget vellidt i og omkring klubben, og vi har naturligvis været meget spændte på, hvordan det hele skulle forløbe.

Kim Wittenkamp, direktør for TM Tønder

Ro og hvile

Torben Sørensen skal nu have ro og hvile for at komme sig, og skal senere igennem et forløb med kemoterapi og strålebehandling for at fjerne den del af svulsten, der ikke kunne skæres væk.

Det er endnu for tidligt at sige, hvor lang en sygemelding, der bliver tale om.

Kim Wittenkamp understreger, at han håber på forståelse for behovet for fuldstændig ro omkring Torben Sørensen.

Det er strømmet ind med gode ønsker for Torben Sørensen til klubben siden det blev kendt, at cheftræneren var alvorligt syg. De er i høj grad blevet værdsat, fortæller Wittenkamp.

Fra teamet bag TMT er der også stor glæde over nu at kunne fortælle, at det hele er gået, som det skulle.

- Vi er meget, meget glade og lettede over de meldinger, som er tilgået os. Torben er meget vellidt i og omkring klubben, og vi har naturligvis været meget spændte på, hvordan det hele skulle forløbe.

De 95 procent

Torben Sørensen fortalte i et stort interview med JydskeVestkysten inden sin operation, at han ikke ville forholde sig til et scenarie, hvor han ikke kom 100 procent tilbage til den han var før operationen.

- Der er altid en risiko for, at der kan ske noget, lægerne ikke havde regnet med under en hvilken som helst operation. Den risiko er på cirka fem procent. Jeg fokuserer på de 95 procent, sagde Torben Sørensen før operationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce