Annonce
Team Esbjerg

To år mere i Team Esbjerg: Kristine Breistøl laver ny aftale

Kristine Breistøl i kamp for Team Esbjerg i Champions League mod rumænske Bucuresti. Den kamp var hun med syv mål med til at afgøre til de danske mestres fordel. Nu forlænger hun med Team Esbjerg frem til 2022. Foto: Niels Husted /Ritzau Scanpix
Den norske bagspiller tager endnu to sæsoner i Team Esbjerg. Dermed er hun i klubben frem til sommeren 2022.

TEAM ESBJERG: Hvor mange kvindelige håndboldspillere har evnen til at stige op på 10-11 meter og høvle bolden i mål, selvom modstanderen har høj international klasse?

Hvis du så Team Esbjergs udekamp mod rumænske CSM Bucuresti for halvanden uge siden, kender du svaret.

Det er selvfølgelig norske Kristine Breistøl, og nu er det en kendsgerning, at hun bliver i Team Esbjerg i yderligere to sæsoner, så hun nu er på kontrakt frem til sommeren 2022.

- Hun har udviklet sig meget i sin tid hos os. Hun har fået et internationalt snit over sit spil, roser cheftræner Jesper Jensen, der naturligvis også nævner Breistøls syv rene mål i netop Bucuresti-kampen som et af højdepunkterne.

Vældig tilfreds

Kristine Breistøl kom til Team Esbjerg i sommeren i 2018 efter seks sæsoner i Larvik, der var storklubben i Norge i den periode. På det tidspunkt havde hun ofte problemer med skader, men det har hun været forskånet for i Team Esbjerg-tiden.

Det er hun naturligvis rigtig glad, og i det hele taget er hun vældig tilfreds med tilværelsen i det vestjyske, så hun har ikke været i tvivl om, at hun gerne ville forlænge samarbejdet.

- Vindermentaliteten, miljøet og sammenholdet betyder meget, og atmosfæren i Blue Water Dokken og alt rundt om klubben er rigtig godt. Så selvfølgelig ville jeg gerne blive.

- Jeg føler, at vi allerede i år har bevist, at vi kan kæmpe mod de bedste i Champions League, og jeg håber, vi kan fortsætte den gode udvikling og gøre det endnu bedre i Champions League i fremtiden og stabilisere os som det førende hold i Danmark, lyder meldingen fra Breistøl, der er rejst til Japan sammen med holdkammeraterne Sanna Solberg og Marit Røsberg Jacobsen samt resten af den norske landsholdstrup for at forberede sig til VM-slutrunden, hvor Breistøl dog indtil videre må nøjes med en reservetjans.

Annonce

Fysikken er vigtig

Kristine Breistøls kontraktforlængelse kommer få dage efter meldingen om, at en anden spiller på 192 cm til bagkæden, Mette Tranborg, kommer til Team Esbjerg på en toårig kontrakt. Det er nu ikke udtryk for, at cheftræner Jesper Jensen bevidst satser på høje spillere, men det kan have sine fordele. De to spillere er modpoler og variationer til Estavana Polman og Sonja Freys spillestil.

- Fysikken er blevet en større del af håndbold på højt niveau, men vi har selvfølgelig forlænget med Breistøl på grund af hendes håndboldmæssige kvaliteter. Hun har gennemgået en fin udvikling i tiden i Esbjerg, både hvad angår den mentale styrke og teknikken, vurderer Jesper Jensen.

Annonce
EfB For abonnenter

To trænere siger op i EfB’s talent-akademi

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
EfB

JV erfarer: Målmand er færdig hos EfB, der har mulig hollandsk afløser til prøvetræning

Sydjylland For abonnenter

Elever tog kvælertag, uddelte blå mærker og sparkede Charlotte: Alligevel fortsætter hun som speciallærer

Aabenraa

Hjulspin og ræs skræmmer turisterne væk fra lystbådehavnen: Nu vil du oftere støde på politiet i området

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Haderslev For abonnenter

Offer for knivstik flygtede gennem Knud-Eriks lejlighed: Det hele var ret chokerende

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Arbejdstilsynet truer EfB med nyt tilsynsbesøg: Har tre uger til at sende en handleplan

Sydjylland

Tommy Ahlers stopper i Folketinget: For meget spil og for få visioner

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Sønderborg

Nanna er ny på JydskeVestkysten: Vil fortælle grønne historier

Haderslev For abonnenter

Dødsulykke: Frontalt sammenstød skete i den dræbtes side

Erhverv

Skal du ud og spise i Flensborg? Flere restauranter kræver stadig test, selvom myndighederne har lempet reglerne

Annonce