Annonce
Navne

To 25 års jubilarer hos Holger Christiansen A/S, Esbjerg

Henrik Jensen har 6. maj 25 års jubilæum hos Holger Christiansen A/S, Esbjerg.

Henriks karriere hos Holger Christiansen startede i maj 1996 med ansættelsen på lageret. Her arbejdede Henrik frem til 1. maj 2002, hvor han skiftede til et job i logistikafdelingen som disponeringsassistent. Dette arbejde bestred han i mere end 8 år indtil 1. november 2010, hvor han overgik til sine nuværende arbejdsopgaver i indkøbsafdelingen, hvor han varetager såvel IT opgaver som administrative opgaver foruden arbejdet med datasikkerhed.

Den store viden, Henrik har erhvervet gennem sit arbejde i flere af afdelingerne hos Holger Christiansen A/S, er meget værdsat i forbindelse med løsninger af opgaver, som involverer flere afdelinger i virksomheden.

Annonce

Henrik er en meget vellidt kollega med et socialt gen, som alle i indkøbsafdelingen nyder godt af, når han laver arrangementer for hele indkøbsafdelingen.

Privat har fodbold fortsat Henriks store interesse. Nu er den aktive karriere som spiller afløst af dommergerningen, som Henrik lægger megen energi i.

Samme dag har Thomas Nielsen også 25 års jubilæum hos Holger Christiansen A/S, Esbjerg. Thomas startede i sin tid først i produktionen, herefter i kvalitetsafdelingen, hvor Thomas også i dag har sin daglige gang.

Thomas beskæftiger sig primært med produktkvalitet og sikrer, at kunden får et kvalitetsprodukt. Udover det er Thomas også en del af vores AMO-team og har her stor erfaring indenfor arbejdsmiljø og trivsel. Thomas er en yderst vellidt kollega og hjælper altid, hvor han kan.

Privat er Thomas gift med Katja, og sammen har de 2 drenge, Benjamin og Christian, som meget af fritiden tilbringes sammen med.

Begge jubilarer fejres på dagen ved et internt arrangement i virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce