Annonce
112

To af fire formodede indbrudstyve er anholdt

Politeit slog mandag formiddag til på to adresser i Haderslev og anholdt to personer. Arkivfoto

HADERSLEV: Den ene af de fire vandpiberygende indbrudstyve er tilsyneladende lokal. Den anden er fra Aarhus. Den 31-årige mand blev dog anholdt på Lindedal i Haderslev klokken 11.55 mandag.

Den lokale 20-årige mand blev anholdt på Skibbrogade allerede klokken 11.15 mandag.

De to blev sigtet for indbruddet hos Spar købmanden i Hoptrup natten til mandag, hvor er blev brækket et pengeskab op. Det lille rum lugtede bagefter stærkt af vandpibetobak. De blev også sigtet for flere forsøg på at bryde benzinautomater op i både Haderslev, Christiansfeld og Jels søndag aften/natten til mandag.

Endnu et forsøg på at bryde en sådan automat op skete på Ingo tanken i Østergade i Vojens mellem søndag klokken 22.30 og mandag klokken 07.30. Det bliver lagt oveni i sigtelserne.

Politiet manglede tirsdag formiddag stadig at anholde to gerningsmænd, og har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen.

Den 20-årige og den 31-årige blev løsladt efter endt afhøring mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce