Annonce
Esbjerg

To deler indtryk fra vandring gennem Palæstina

"Fortæl om os" sagde de mennesker, som Ivan Bæhr og Helle Jørgensen mødte på vandreturen i Palæstina. Det gør de nu i Esbjerg. Privatfoto
Annonce

Esbjerg: Antropolog Ivan Bæhr og Helle Jørgensen har været på 11 dages vandring i Palæstina fra den nordlige del af Vestbredden nær byen Jenin til Hebron i syd gennem smukke landskaber og ørken til historiske steder og møder med beduiner. De oplevede den palæstineniske gæstfrihed og fik dybe indtryk af livet under Israels besættelse.

Ivan Bæhr og Helle Jørgensen fortæller og viser billeder fra turen på Frivillighuset Vindrosen i Exnersgade torsdag den 30. januar klokken 19.00-22.00. Deres vandring var arrangeret af Folkekirkens Nødhjælp og deres palæstinensiske samarbejdspartner Masar Ibrahim al Khalil.

I pausen kan der købes palæstinensisk mad, vand, the og kaffe, og aftenen slutter med dabke dans, som palæstinenserne danser til alle glade lejligheder. Man kan være med eller blot nyde oplevelsen.

Eventuelt overskud går til Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælps projekter på Vestbredden i Palæstina. Tilmelding kan ske til Helle Jørgensen på 2613-0589.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce