Annonce
Kolding

To elever på specialskole er smittet med corona: Engelsk mutation har ikke spredt sig yderligere i daginstitutioner

To elever på Specialcenter Vonsild har fået konstateret corona indenfor de seneste dage. Det betyder, at andre børn og ansatte på skolen nu er sendt hjem i isolation og til test. Arkivfoto: Mette Mørk

Kolding: To elever på Vonsild Specialcenter er indenfor de seneste dage blevet smittet med corona.

Den ene elev blev syg i weekenden og fik positivt svar på sin test i mandags. Siden er syv andre elever og seks medarbejdere blevet vurderet som nære kontakter, og derfor er de sendt hjem i isolation og til test.

Den anden elev fik positivt svar på sin test tirsdag. Her er kun et enkelt andet barn fra SFO'en sendt hjem som nær kontakt.

Specialskoleeleverne har som udgangspunkt været i skole under hele coronanedlukningen, og derfor kan der fortsat opstå smitte på disse skoler.

Mens der har været smitte på specialcentret, er der ikke sket yderligere smitte i Kolding Kommunes daginstitutioner - heller ikke i Nordstjernen og Brunebjerg, hvor henholdsvis to og et barn i forrige uge fik besked om, at de var blevet smittet med den engelske coronamutation B117.

De børn og voksne, der er hjemsendt som nære kontakter fra de to institutioner, mangler kun at blive testet for allersidste gang, før de efter negativt svar kan komme tilbage til deres institutioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce