x
Annonce
Indland

To er kvæstet efter sammenstød nær Horsens

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Fire biler har været involveret i en ulykke på Østjyske Motorvej, hvor to personer er kommet blevet kvæstet.

To personer er kommet til skade i forbindelse med en trafikulykke på Østjyske Motorvej nær Horsens.

Annonce

Det oplyser vagtchef Torben Møller ved Sydøstjyllands Politi sent onsdag aften.

Politiet modtog anmeldelsen om trafikulykken klokken 20.58.

- Der er sket et sammenstød mellem to biler, hvilket medfører et følgeuheld, hvor yderligere to køretøjer er involveret, siger Torben Møller.

I forbindelse med uheldet er to personer blevet kvæstet. De er begge blevet indbragt til Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Den ene er bragt til hospitalet med helikopter, den anden med ambulance.

- De er begge i stabil tilstand, men deres eventuelle tilskadekomst er pt. ukendt, siger vagtchefen.

Der har onsdag aften været en bilinspektør på stedet for at undersøge de nærmere omstændigheder.

Østjyske Motorvej har i forbindelse med ulykken været spærret i nordgående retning syd for Horsens.

Omkring klokken 23.40 er motorvejen åbnet igen. Det oplyser Vejdirektoratet på Twitter.

Vejdirektoratet advarer dog fortsat om længere rejsetider frem til midnat.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Annonce