Annonce
Haderslev

To færdselsuheld på motorvejen ved Haderslev

Politiet havde en del at se til på den sønderjyske motorvej i løbet af lørdagen. Arkivfoto: Michael Bager.
Lørdag var den sønderjyske motorvej omkring Haderslev ramt af hele to færdselsuheld inden for få timer, hvor i alt fem biler var involveret. Ingen personer kom noget til.
Annonce

Haderslev: Lørdag var en begivenhedsrig dag på den sønderjyske motorvej omkring Haderslev, der i løbet af dagen var ramt af hele to færdselsuheld på få timer.

Klokken 10:43 skete der et harmonikasammenstød med tre biler involveret mellem afkørsel 68 Vojens og 69 Haderslev S. En mandlige bilist fra Hørsholm bremsede kraftigt op, og en tysk mand kørte derefter op i hans bil bagfra.

Den tyske mand bil blev efterfølgende selv påkørt bagfra af en tredje bil, der blev ført af en mand fra Odense. Ingen af de tre involverede kom til skade ved uheldet.

Det ene spor var efterfølgende spærret i cirka 20 minutter, inden politi og vejhjælp havde fået ryttet op efter uheldet.

Annonce

Gal igen kort tid efter

Få timer senere var den så gal igen på motorvejen omkring Haderslev. Igen bremsede den ene bilist, denne gang en spansk mand, ned, hvorefter en tysk kvinde køre op i den spanske mands bil bagfra.

Heller ikke her kom nogen af de involverede til skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Marinus og Jette har en finger med i alt

Annonce