Annonce
Esbjerg

To indbrud i Ribe-tøjbutik på under en uge

Natten til onsdag brød indbrudstyve ind i Mr. i Ribe. Det er anden gang på under en uge, butikken oplever det. Billedet her er taget i forbindelse med indbruddet natten til torsdag.

Indbrudstyve brød natten til onsdag ind igennem en midlertidig glasplade, som afskærmede en smadret rude fra et indbrud torsdag i sidste uge. Politiet efterlyser en hvid varebil og et potentielt vidne.

Annonce

RIBE: Det er en frustreret ejer af Mr. i Ribe, Keld Vestergaard, der, efter ikke at have haft indbrud i butikken i 16 år, nu har oplevet det to gang på mindre end en uge.

- Der er stjålet jakker, skjorter, strik med mere, og det er mærker som Hilfiger og Boss. Det er helt samme metode som i sidste uge, så det skulle undre mig meget, hvis ikke det er de samme gerningsmænd. Fremgangsmåden er præcis den samme, og de har kastet en tung sten igennem ruden på samme sted som sidst, siger Keld Vestergaard.

Ifølge Jacob Ulvedal Andersen, leder af Lokalpolitiet i Ribe, modtog man anmeldelsen klokken 02.21 natten til onsdag. Indbrudstyvene er brudt ind igennem glaspladen og har stjålet en masse tøj på kun et par minutter.

- Af hensyn til efterforskningen kan jeg ikke fortælle så meget. Men fra butikkens overvågningsoptagelser ved vi, at en hvid varebil kørte fra stedet i ukendt retning. Vi ved også, at en borger sandsynligvis kørte forbi butikken på gerningstidspunktet. Vi hører gerne fra vedkommende og personer, der kan have set den her varebil, siger Jacob Ulvedal Andersen.

Tyvene slap af sted med tøj for omkring 75.000 kroner, og Keld Vestergaard ved ikke endnu, hvordan han skal gribe sagen an.

- Vi arbejder på at få foretaget forskellige sikkerhedsforanstaltninger, for det her er megairriterende. De varer, de har stjålet, kan jeg ikke få igen op til jul, så det er frustrerende, siger Keld Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce