Annonce
Tarm

To indbrud på under en uge: Tyve snuppede sært bytte fra Kineseren

Chi Wai er restaurantchef på restaurant Kineseren i Borris, der for anden gang på få dage er blevet ramt af indbrud. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Borris: Restaurant Kineseren er hårdt ramt for tiden. Mellem onsdag og torsdag i sidste uge brøde tyve ind og snuppe en pengekasse med 4000 kroner, og allerede natten mellem søndag og mandag var det galt igen.

Igen var der uvelkomment besøg på restauranten, hvor tyve denne gang løb med personalets drikkepenge og et noget mere sært rov: Tyvene løb nemlig med de emblemer, der sad oven på fadølsanlægget. Der blev stjålet emblemer med både, Carlsberg, Tuborg, Grimbergen og Julebryg.

Tyvene kom ind i restauranten ved at bryde en havedør op. Politiet har været rundt i hele restauranten for at finde spor, som, politiet håber, kan lede i retning af forbryderne.

Annonce

Indbruddet skete mellem søndag klokken 22.30 og mandag morgen 7.45 fra restauranten på Borgergade - og i samme tidsrum var der indbrud i en anden bygning på samme vej.

Det var i den gamle stationsbygning, der netop nu er ved at blive renoveret. Her brød tyve et vindue op og stjal diverse håndværktøj.

Politiet formoder, at der er tale om de samme gerningsmænd, da indbruddene ligger så tæt både fysisk og tidsmæssigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce