Annonce
Erhverv

Satser alt på Mutebox: Iværksættere vil lave heller i de åbne kontorlandskaber

Fra venstre: Jonas Kjemtrup og Thomas Keller Carstensen med et par af firmaets Muteboxe. Deginet ligner noget til en million, og boksen er blevet udstyret med en massiv glasdør, der er en bankboks værdig. Foto: Søren Dippel
Fra en midlertidig adresse i Brørup er et nystartet firma, Mutebox, på vej til at erobre markedet for lydisolerede telefonbokse.
Annonce

Brørup: Åbne kontorlandskaber bliver der flere og flere af, men rundt omkring i kontorerne findes der også ansatte, som har store problemer, når telefonen ringer, og de skal gennemføre en fortrolig samtale. Andre i kontoret kan have svært ved at høre, hvad der bliver sagt, når kollegers snakketøj overdøver telefonsamtalen.

- Så er det, at de må finde sig et helt andet sted at være for at få ro. Det kan være et tomt mødelokale eller ude på en gang, hvor der er mere ro. En dag slog det mig, at dette problem måtte kunne løses på en eller anden måde, siger Thomas Keller Carstensen, der er 38 år og bor i Hovborg.

Senest har sagt sin stilling op som lærer på Campus Vejle for at satse fuldt og helt på etableringen af det nye firma, Mutebox, som han har etableret i samarbejde med en af sine tidligere elever på Campus Vejle, 20-årige Jonas Kjemtrup. Han er fra Horsens og har tidligere selv startet to andre virksomheder. De er imidlertid blevet sat på standby, for at han kan koncentrere sig fuldt og helt om Mutebox, hvor han er blevet firmaets direktør.

Mutebox er foruden at være navnet på det nystartede firma, som har fået midlertidig adresse i Brørup, en slags lydisoleret boks, hvor man i ro og man kan gennemføre en samtale via sin mobiltelefon eller, eller hvor man bare kan få fuldstændig ro til at koncentrere sig med en bærbar computer som arbejdsredskab.

Vi har begge skudt al vores opsparing i firmaet, og hidtil har vi også brugt utroligt mange kræfter på at realisere vores idé.

Jonas Kjemtrup, direktør

Annonce

Millionomsætning

- Vi har begge skudt al vores opsparing i firmaet, og hidtil har vi også brugt utroligt mange kræfter på at realisere vores idé, siger Jonas Kjemtrup.

En møbeldesigner og to ingeniører har de haft med på råd, ligesom der er indgået aftaler med forskellige leverandører. En lokal producent er der også truffet aftale med, så produktionen er gået i gang.

Det samme er salget, og målet for de to iværksættere er om et års tid at kunne sælge en Mutebox om dagen og dermed skabe en millionomsætning.

- Vi har allerede solgt de første seks bokse – blandt andre steder på Færøerne og i Region Midtjylland. Men vi satser på at kunne sælge boksen overalt i Danmark og på sigt også i Europa, siger Jonas Kjemtrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce