Annonce
Kolding

To kommunale chefer erstattes af én

By- og udviklingsdirektør Merete Dissing er på jagt efter en ny leder til sin forvaltning, som holder til på Nytorv. Arkivfoto: Søren Gylling
Kolding Kommune på jagt efter lederen af ny afdeling, som er en sammenlægning af to.
Annonce

Kolding: Kombinationen af to afdelingschefers opsigelser og byrådspolitikernes krav om, at der skal spares penge også på cheflønningerne i Kolding Kommune har fået by- og udviklingsforvaltningens ledelse til at nytænke forvaltningens opbygning og lægge to afdelinger sammen.

- Vi tror på, at vi kan skabe nogle synergier og en bedre sammenhængskraft, og så får vi samtidig lettet trykket på lederudgifterne, hvilket jo er en del af budgetaftalen, forklarer by- og udviklingsdirektør Merete Dissing.

Annonce

Nøglerolle

Det er afdelingerne Trafik og Vej & Park, som er blevet slået sammen og nu hedder Park, Vej og Mobilitet, og som Kolding Kommune nu søger en ny leder til. Afdelingen har 31 medarbejdere, som er organiseret i otte teams.

- Så nu har brug brug for en ny, dygtig leder med gode kommunikationsevner. Den nye afdeling har kæmpe politisk bevågenhed, og afdelingen spiller en nøglerolle i udviklingen af Kolding Kommunes infrastruktur og bosætning, siger Merete Dissing.

Park, Vej og Mobilitet skal håndtere alt fra planlægning og projektering af nye vejkryds, cykelstier, veje og grønne områder til nye trafik- og mobilitetsløsninger og kollektiv trafik.

Det er tidligere trafikchef Martin Pape og tidligere afdelingschef for Vej og Park Mette Pipper Bertelsen, som Kolding Kommune har måttet tage afsked med efter cirka otte år. De to har nu indtaget tilsvarende chefstillinger i henholdsvist Aarhus og Sønderborg kommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce