Annonce
Tønder

To lastbiler og en varebil i sammenstød: Voldsomt uheld lukkede vej i flere timer

Chaufføren af den hvide varebil valgte at ramme den holdende lastbil i siden for at undgå et frontalt sammenstød med en tysk lastbil på Bovvej tirsdag eftermiddag. Foto: presse-fotos.dk
To lastbiler med anhænger og en varevogn var tirsdag involveret i et voldsomt uheld på Bovvej mellem Agerskov og Toftlund.

TOFTLUND: To lastbiler med hver sin anhænger samt en varevogn var tirsdag eftermiddag involveret i et voldsomt trafikuheld på Bovvej mellem Toftlund og Agerskov.

- Der skete stor skade på alle tre køretøjer, men der er ingen umiddelbar personskade, oplyser politikommissær ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Chris Thorning Sørensen.

En af de involverede bilister, en 67-årig mand fra Gråsten, blev dog kørt til skadestuen i Aabenraa for at blive tilset.

Det voldsomme sammenstød skete kl. 13.45, og mens den omfattende bjergningsaktion stod på, var Bovvej spærret i flere timer.

Annonce

Sådan skete det

Ifølge politiets foreløbige undersøgelser skete uheldet, da en lastbil, ført af en 55-årig chauffør fra Toftlund, holdt stille for at foretage et venstresving ad Hyrupvej. Det var en 63-årig tysk lastbilschauffør fra Flensborg, der nærmere sig bagfra, ikke opmærksom på. Han opdagede den holdende lastbil foran sig for sent til at kunne bremse, og ville i stedet undvige ved at køre over i modsatte vejgrøft. Netop i dette øjeblik kom den modkørende varevogn med den 67-årige fra Gråsten bag rattet kørende. For at undgå et frontalt sammenstød med den tyske lastbil valgte den danske bilist i stedet at styre ind i den stillestående danske lastbil.

Ifølge politiet stod oprydningsarbejdet på til lidt over klokken 16. I den periode var der etableret omkørsel.

Sammenstødet tirsdag eftermiddag skete i krydset Bovvej/Hyrupvej mellem Toftlund og Agerskov. Foto: Google maps
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Erhverv

Montører overfuses af vrede kunder på hjemmekontoret: Nu får de hjælp til at nedtrappe konflikterne

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce