Annonce
Varde

Massiv interesse for to lokale campingpladser, som er til salg i budrunde

Freja Ejendomme, der ejer Vejers Strand Camping og Børsmose Strand Camping, har sat pladserne til salg i budrunde.

Vejers/Børsmose: I april overtog statens ejendomsselskab Freja Ejendomme fem statslige campingpladser, og siden har der været massiv interesse for de fem pladser, og derfor sættes de nu til salg i en budrunde.

Blandt de fem udbudte er Vejers Strand Camping, der er til salg med minimumsprisen 20.500.000 kroner og Børsmose Strand Camping, som har en minimumspris på 17.000.000 kroner.

- Alle fem campingpladser har oplevet en rigtig stor interesse fra både små og store aktører og det fra både ind- og udland. De her pladser har en ret stor betydning for de respektive lokalsamfund, idet de trækker en del turister hvert år, og dermed bidrager med liv og aktivitet. Derfor håber vi selvfølgelig også at kunne finde den helt rigtige køber til hver plads, siger Carsten Rasmussen, direktør i Freja ejendomme, i en pressemeddelelse.

Budprocessen varetages af advokat Niels Gram-Hanssen og advokatfuldmægtig Benjamin Thidemann fra advokaterne Lundgrens. Der er budfrist 24. juni.

De andre campingpladser er Rødhus Klit Camping i Nordjylland, der koster minimum 3.800.000 kroner, Svinkløv Camping i Nordjylland, hvor man skal have minimum 9.500.000 kroner op af lommen, samt Høve Strand Camping på Nordvestsjælland, der har en minimumspris på 995.000 kroner.

Annonce
Fem campingpladser er nu sat til salg i budrunde, blandt andet de to lokale; Vejers Strand Camping og Børsmose Strand Camping. Foto: Esoft
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce