Annonce
Tønder

To lokale verdensmestre nomineret til "Årets speedwaykører"

To verdensmestre med deres vm-pokaler på et billede: Til venstre Jonas Knudsen, til højre Mads Hansen, der begge sikrede sig et ungdoms-vm på deres speedway-cykler sidste efterår. Arkivfoto: Karin Lorenzen

Fætrene Jonas Knudsen og Mads Hansen, Skærbæk, der hver især sikrede sig et individuelt verdensmesterskab i den forløbne sæson, er blandt fire nominerede til en af de fornemste titler i dansk motorsport.

Annonce

SKÆRBÆK: - Det er nok aldrig sket før, at to fætre fra samme by bliver verdensmestre inden for en uge, og begge med maksimumpoint. Det er historisk.

Sådan sagde Torben Hansen, næstformand i Skærbæk Motor Klub i september, da først hans søn Mads og siden hans nevø Jonas i august-september sidste år ved to ungdomsverdensmesterskaber i Tjekkiet landede øverst på sejrsskamlen.

Den historiske bedrift resulterer nu i, at de to speedway-knægte fra Skærbæk er blev nomineret til den prestigefyldte titel som "Årets speedwaykører" i Danmark.

Her kan du stemme

Alle kan deltage i afstemningen, og vil man støtte en af de to Skærbæk-drengene kan det blandt andet foregår via følgende link: https://bonnier.typeform.com/to/zCM7lnAlternativet er at google "Dansk Motorsport Award 2018" og herfra klikke sig ind på afstemningssiden.

Annonce

Prisuddelingen

Prisuddelingen finder sted på Dansk Motorsports festaften fredag den 23. februar i Docken i København. Ud over de to Skærbæk-verdensmestre er også veteranen Niels Christian Iversen og det unge talent Stian Nielsen nomineret til prisen.

Kåringen af "Årets danske speedwaykører" foregår via en afstemning på internettet.

Om Mads Hansen kan her læses:

- Mads Hansen har igennem sæson 2017 leveret enestående resultater i ind- og udland. I Metal Ligaen for Outrup samt for Wittstock i Tyskland har han præsteret mere end forventet. Og så genvinder han på fantastisk vis verdensmesterskabet i 250cc langbane i Pardubice, Tjekkiet, hvor han topper med maksimumpoint.

Annonce

Unik præstation

Fætteren Jonas Knudsen får følgende ord med på vejen:

- Jonas Knudsen har haft en fantastisk første sæson på 250 cc. Han vinder det danske mesterskab suverænt, kører sig til bronze ved EM i Plzen, Tjekkiet, og topper sæsonen ved at vinde verdensmesterskabet i Prag, hvor han vinder med maksimumpoint - en helt unik præstation, hedder det på hjemmesiden.

Skulle enten Jonas Knudsen eller Mads Hansen sikre sig titlen ved motorsportens store galla-aften, vil de komme i særdeles fornemt selskab. Tidligere vindere af speedway-titlen er navne som Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

75-årig druknet på Sydals

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce