Annonce
Aabenraa

To mænd varetægtsfængslet bag lukkede døre: Politiet holder kortene tæt

To mænd blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet efter et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Padborg: Tirsdag aften anholdt politiet i Padborg to mænd på 21 og 26 år og sigtede dem for at have overtrådt straffelovens paragraf 192A. Paragraffen omhandler våben, men det er endnu uvist, hvad de to mænds forbrydelse mere konkret går på.

Onsdag klokken 11 blev de to mænd stillet for en dommer under et grundlovsforhør ved retten i Sønderborg. Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre og var altså ikke åbent for offentligheden.

Kort før klokken 13 blev retsmødet hævet, og politiet kunne informere om, at man har varetægtsfængslet begge mænd i foreløbigt fire uger.

Annonce

Den ene mand valgte at kære rettens beslutning, mens den anden modtog på stedet.

Det har grundet hensynet til den videre efterforskning af sagen ikke været muligt at få yderligere oplysninger. Det vides derfor ikke, hvilke våben der er tale om, eller hvad de to mænd havde i sinde at gøre med dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce